30 Ιουνίου 2009

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΚΟΡΗ;

Στα πλαίσια της κατάργησης της βίζας με τους κωλοαμερικάνους, η Ντόρα Μητσοτάκη ξεπουλάει δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών!
Έβαλε τη χώρα και τους πολίτες της στην ίδια μοίρα με τους τσάτσους της Ανατολικής Ευρώπης και της Βαλτικής!

Έλεος πια με την οικογένεια Μητσοτάκη, τους μόνιμους τσάτσους της αμερικής!

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!

Σημαντική αύξηση των προστίμων διατηρησιμότητας των ημιυπαίθριων για εκείνους που συνειδητά δεν θα μετέχουν στη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων.

Δηλαδή αυτό το μέτρο θα λειτουργήσει ως πίεση προς τους πολίτες να δηλώσουν τώρα τους ημιυπαίθριους που έχουν στο ακίνητό τους και για τους οποίους ως γνωστόν δεν ευθύνονται αφού κανένα σπίτι δεν πουλιέται με νόμμους ημιυπαίθριους!

Εξαιρούνται του μέτρου οι ευρισκόμενοι είς Μύκονο και γενικώς στις παραλίες κατά τις ευρωεκλογές!

ΑΛΛΟ ΠΟΜΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Άγρια η κερδοσκοπία, (με αύξηση έως και 11 λεπτά το λίτρο), στη βενζίνη με την υπογραφή του πρώην πομολά και νυν υπουργού οικονομίας.

Εκ του τύπου:

"Η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στην αμόλυβδη βενζίνη κατά 7 λεπτά το λίτρο (μαζί με τον ΦΠΑ), όχι μόνο «ψαλίδισε» μείωση της τιμής κατά περίπου 3 λεπτά λόγω της αντίστοιχης πτώσης στις διεθνείς αγορές, αλλά προκαλεί και κερδοσκοπικές τάσεις από εταιρείες εμπορίας και πρατηριούχους."

Υ.Γ. Οι μόνοι τυχεροί είναι οι προτιμήσαντες τις παραλίες στις ευρωεκλογές! Διότι ως γνωστόν ουδέποτε το θηρίο θα δαγκώσει τη στρουθοκάμηλο που έχει χώσει το κεφάλι της στην άμμο!

Ο μαιτρ των πομολών - κόψε μάπα και βγάλε συμπέρασμα:


29 Ιουνίου 2009

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ!

Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, λέει, από τον 4ο ειδικό ανακριτή για τη σύλληψη του Χριστοφοράκου, το οποίο αφορά την υπογραφή της σύμβασης για το C41, που ως γνωστόν κατά την πρώτη φάση, όπως είναι ευνόητο, δεν ακούμπησαν τα νεοδημοκρατικά σαϊνια!

Όμως οι κουτοπόνηροι της Νέας Δημοκρατίας και σε αυτό το ένταλμα αναφέρονται στην υπογραφή του 2003 και όχι ΚΑΙ στη συνέχεια, που ως γνωστόν έπεσαν σαν ακρίδες στις μίζες για να παραληφθεί το έργο!

Βεβαίως οι πονηρά σκεπόμενοι νεοδημοκράτες, σου λέει, αν κατηγορήσουμε τον Χριστοφοράκο μέχρι το 2007, τότε θα πυροβολάμε μόνοι τα πόδια μας αφού εκτός από λεμονοστίφτες, τηλεφωνικά κέντρα και άλλα τετζερέδια που έδινε οι Ζήμενς σε διάφορους υπουργούς και βουλευτές, έπεσαν και χοντρές μίζες!

Ποιος τις έφαγε ΑΡΑΓΕΣ;

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, που έλεγε και ο μεγάλος καρατερίστας των ελληνικών ταινιών ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ!

Σπύρο: Δεν θα σε ξεχάσουμε!

28 Ιουνίου 2009

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ της οικονομίας Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ θα παρουσιάσει το βιβλίο του:

"Η Ελλάδα μετά την κρίση"!

Νομίζω ότι η καλύτερη απάντηση που αρμόζει στον φορομπήχτη του απλού Έλληνα πολίτη είναι οι ντομάτες συνοδευόμενες από κεσέδες με γιαούρτι!



27 Ιουνίου 2009

ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ!

Εδώ και τρεις ημέρες τα παγαλάκια της Κυβέρνησης αλλά και Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μας έπρηζαν τα παπάρια μας, ότι δεν θα έρθει ο σκοπιανός πρόεδρος με το αεροπλάνο που γράφει "MACEDONIA", διότι λέει χάλασαν!

Αλλά το ψέμα έχει κοντά πόδια και μια χαρά προσγειώθηκε το "Masedoniko" αερόπλανο στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας!

Τελικά με αυτά που ακούμε από τους γιακουμάτους, τις μητσοτάκινες, τους παπαθανασιομπουρδουλόγους και διαφόρους ντινόπουλους για τους φόρους που μας έχωσαν ισχύει το:

"ΈΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΧΑΛΕΣ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ;"

Είμαι βέβαιος ότι ο χαλές της ΝουΔου, δεν έχει!

ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

Μετά την φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία λαμβάνοντας το μήνυμα της ΠΑΡΑΛΙΑΣ, είπε να τους κάνει πιο ευχάριστη και πιο ηδονική την παραμονή τους στην πλαζ, για αυτό το λόγο τις έσπειρε με αγγούρια!
Να τα τρώνε τα παληκάρια και να δροσίζονται!

Για το φθινόπωρο τους ετοιμάζει φραγκόσυκα!
Ως γνωστόν είναι κατάλληλα για αυτοκαθαρισμό του κάτω συστήματος!

Με τις υγείες σας!

25 Ιουνίου 2009

ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ!

Διάβασα σήμερα στον τύπο ότι η συντ. Αλέκα Παπαρήγα για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ, δεν προκαλούν καμία έκπληξη στην ίδια διότι λέει, τα ίδια έκαναν οι ίδιοι άνθρωποι στο ΚΚΕ, την περίοδο 1989 -1991!

Για στάσου ρε συντρόφισσα!

Την περίοδο 1989 έως και στις 24 Φλεβάρη 1991, εσύ ήσουν θετική στη δημιουργία του Συνασπισμού μεταξύ του ΚΚΕ και της ΕΑΡ και των άλλων προσωπικοτήτων. Αν διαφωνούσες, θα έπρεπε να φύγεις όπως έφυγε ο Δεσύλας, ο Χάγιος, ο Κάππος, οι άλλοι του Κ.Σ. της ΚΝΕ και άλλοι και άλλοι και κα΄ποιοι από αυτούς έφτιαξαν δικό τους κόμμα!
Γιατί έμεινες λοιπόν;
Γιατί σε προόριζαν για αντικαταστάτη του Φαράκου έτσι; Για αυτό άλλωστε έτρεχε ο Χαρίλαος μέσα στο καταχείμωνο στη Λάρισα για να πάρει όλους τους αντιπροσώπους με το μέρος του!

Και έκανες λοιπόν την πάπια όλο αυτό το διάστημα μέχρι να πάρεις το κόμμα στα χέρια σου και μετά τα κάνατε σαλάτα και η δικιά σου η κλίκα και των άλλων που έφυγαν.

Μπορούμε να ξεχάσουμε τους διάφορους ρουφιάνους που είχατε αμολήσει στο κόμμα και διέδιδαν τύπου Μανιαδάκη πληροφορίες; Και έρχεσαι σήμερα να μας πεις ότι για όλα φταίνε οι άλλοι ενώ εσύ, που κατάντησες το κόμμα αρχειομαρξιστικό και κανελλικό, δεν φταις καθόλου!

Ρε ουστ!

Υ.Γ. Φαντάζομαι για την ξεγυρισμένη σφαλιάρα που φάγατε στις ευρωεκλογές θα φταίει ο Πάγκαλος!

Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ (2)

Διαβάζω στο σημερό "ΒΗΜΑ" ότι στην σιίτικη συνοικία Σαντρ Σίτι σκοτώθηκαν 72 και τραυματίστηκαν 104 ιρακινοί προφανώς σιίτες μουσουλμάνοι!
Βρε ευαίσθητη Μπουμπού! Εσύ που είσαι και στελεχάρα και δημοσιογραφάρα του Βήματος, αυτοί οι νεκροί και τραυματίες της αμερικάνικης "δημοκρατίας" στο ΙΡΑΚ , ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΝ;

Μήπως Μπουμπού έχεις επιλεκτική ευαισθησία;

24 Ιουνίου 2009

ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ!

Τελικά ο Αλαβάνος έμεινε φεύγοντας!
Όχι όμως ως ΣΥΝ αλλά ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ!
Η συνένωση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ ο στόχος!
Μεγάλο το εγχείρημα αλλά παιδιά προσέξτε μη πέσετε πάλι σε καμιά εκλογική ξέρα!
Και αυτές οι ξέρες ξεφυτρώνουν εκεί που δεν τις περιμένεις!

Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ!

Διάβασα το άρθρο της Μπουμπούς σήμερα στο "ΒΗΜΑ" και διαπίστωσα πόσο ευαίσθητη είναι η Μπουμπού για τους καημένους Ιρανούς που ζούνε κάτω από θεοκρατικό καθεστώς!
Αλλά από την ευαίσθητη Μπουμπού δεν είδα καμία ευαισθησία για τις καθημερινές δολοφονίες εκατοντάδων αμάχων Πακιστανών από τους αμερικάνικους βμβαρδισμούς σε επαρχίες του Πακιστάν.

Πολύ επιλεκτικές ευαισθησίες έχει τελικά η Μπουμπού!
Καημένη Μπουμπού!
Κρατάς ακόμη πένθος από τις ευρωεκλογές!

22 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!

Εντάξει από την κρατική ΥΕΝΕΔ δεν περιμέναμε να αναφερθεί στους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Μουσείου της Ακρόπολης. Ούτε βεβαίως από τον άεργο πρωθυπουργό της Ραφήνας. Άλλωστε αυτός και τα τσανάκια του μας υπέδειξαν ως πρωτεργάτη τον λεγόμενο και "εθνάρχη" μακαρίτη Καραμανλή!

Ούτε βεβαίως από τον πρώην Βουλευτή της Ν.Δ. και νυν ανεξάρτητο Τατούλη, ο οποίος ως γνωστόν ως αντιπολιτευόμενος βουλευτής, έκανε μήνυση και εμπόδιζε τη δημιουργία του Μουσείου, άσχετο αν αργότερα ως υπουργός πολιτισμού βρέθηκε κατηγορούμενος του εαυτού του! Για τέτοιο φιάσκο μιλάμε!

Αλλά ούτε ο Πρόεδρος να μην αναφερθεί στην εμπνεύστρια του Μουσείου, Μελίνα Μερκούρη; Κρίμα Πρόεδρε!

21 Ιουνίου 2009

ΟΠΑΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!

Διάβασα το άρθρο του κ. Σταύρου Ψυχάρη στο σημερινό "ΒΗΜΑ" και έπαθα κωλούμπρα!
Μα τέτοια κωλοτούμπα κυρ Σταύρο;
Ώστε τώρα είναι καλός ο Γιώργος και σίγουρος πρωθυπουργός!

Βρε βρε τι συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο των ΜουΜουΕ!!!!

Αφιέρωση στον κυρ Σταύρο!

20 Ιουνίου 2009

ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ!

Περιέργως για πρώτη φορά είδα συνέντευξη του άεργου πρωθυπουργού!

Ρε παιδιά λυπηθείτε τον!

Δώστε του τις βαλίτσες, πριν πάθει κατάθλιψη!

Καημένε πρωθυπουργάκο που κατάντησες!
Από μποέμ της πλατείας Μαβίλη, πτώμα του Μαξίμου!

19 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΣ ΝΕΟΕΘΝΙΚΟΥΣ!

Νεοεθνικοί της Ελλάδος!

Έχετε καθήκον από σήμερα να λάβετε μέρος στις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Όλυμπο 19, 20 & 21 Ιουνίου!

Μη ξεχνάτε ότι εορτάζουμε το θερινό τροπικό σημείο και οδεύουμε ολοταχώς προς τη συγκομιδή των προϊόντων της μητέρας Γης!

Νεοεθνικοί όλου του κόσμου συγκεντρωθείτε!

ΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ!

Σοβαρή δήλωση Τσίπρα:

"Ο καπετιάνος δεν εγκαταλείπει τη γέφυρα στη φουρτούνα"!

Ο καπετάνιος βεβαίως ποτέ δεν εγκαταλείπει το καράβι στο φουρτουνιασμένο πέλαγος!
Αυτό ισχύει για τον καπετάνιο όχι για τους μούτσους! Διότι κ. Τσίπρα για μούτσος κάνετε, για καπετάνιος κάπως δύσκολο!

Βεβαίως, αν συνεχίσετε έτσι, σας βλέπω να ρίχνετε το καράβι στις βραχονησίδες "Πόρτες" σαν τον καπετάνιο του Σάμινα! Όχι τίποτε άλλο αλλά θα πνιγεί και ο φίλος μου ο Θεωνάς, καλή του ώρα.

18 Ιουνίου 2009

ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΟΡΙΑ!

Έγινε συνάντηση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάστε σύνθεση γκρουμπούσκουλων:

Ηταν εκεί ο κ. Ι. Θεωνάς (συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της ΚΕΔΑ), οι κκ. Ρ. Ρινάλντι και Ν. Γαλάνης (ΚΟΕ), ο κ. Γ. Σαπουνάς («Κόκκινο»), οι κκ. Μάκης Μπαλαούρας και Ι. Μπανιάς από την ΑΚΟΑ, ο κ. Μ. Γλέζος, ο κ. Γ. Πάντζας (ΔΗΚΚΙ), ο κ. Αν. Νταβανέλος (ΔΕΑ), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Δρίτσας, ο κ. Δ. Τσακνιάς , εκπρόσωποι από το «Ξεκίνημα», τη «Ρόζα», τους «Οικο-σοσιαλιστές». Ελειπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Αλ. Τσίπρας και οι εκπρόσωποι του κόμματος στη Γραμματεία κκ. Αλ. Φλαμπουράρης και Χρ. Παπαδόπουλος.

Δηλαδή έλειπε η βασική συνιστώσα!

Μα έχει ελπίδα να πάει μπροστά αυτό το
συνοθύλευμα;
Που θέλετε να γίνεται ο Τρίτος Πόλος!


17 Ιουνίου 2009

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ: "ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ"!

Δολοφονήθηκε αστυνομικός της αντιτομοκρατικής, ο οποίος προστάτευε μάρτυρα κατηγορίας του Ε.Λ.Α.!

Πέρα από το παράδοξο να δολοφονείται ο προστάτης της μάρτυρος, που μας θυμίζει αμερικάνικες ιστορίες, (ή μήπως είναι γνήσια αμερικάνικη ιστορία), τον προστάτη τον προστάτευε κανένας ή πήγε σαν το σκυλί στ΄αμπέλι;

Υ.Γ. Είναι βέβαιο πλέον ότι ο Μαρκογιαννάκης έχει αναλάβει το ρόλο του αλεξικέραυνου των μεταεκλογικών κεραυνών που πίπτουν στη Νέα Δημοκρατία. Φωτιές, δολοφονίες και έπεται συνέχεια! Κράτα καλά Μαυρογιαλούρο!

16 Ιουνίου 2009

ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ!

Μετά από τα υψηλά ποσοστό του 2008 ήρθαν ως καταπέλτης τα αποτελέσματα των ευροεκλογών, για να γίνουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μαλλιοτραβιώσες! Λογικό άλλωστε αφού σαν στόχο έχουν τον "τρίτο πόλο" και όχι την λεγόμενη "κεντροαριστερά παράταξη", κάτι ανάλογο δηλαδή της καρατζαφέρειας "κεντροδεξιάς" παράταξης!

Και παρά τη σβουριχτή εκλογική σφαλιάρα που άρπαξαν, επιμένουν στο στόχο του τρίτου πόλου!

Βρε χαϊβάνια της αριστερής πλειοψηφίας του ΣΥΝ, (ρε γμτ κάποτε είμασταν και σύντροφοι - μήπως πρέπει να κάνω δημόσια αποκήρυξη του κουκουεδίστικου παρελθόντος μου;), με ποιον βρε θα μπορέσετε να κάνετε τρίτο πόλο; Με τα ξοφάρια του πρώην ΚΚΕ εσ. και σήμερα ΑΚΟΑ του Μπανιά ή με τα απομεινάρια του ΕΚΚΕ των Μπίστηδων, της ΕΔΑ του Μανώλη, της ΚΟΕ και των άλλων γκρουμπούσκουλων που αποτελούν τις λεγόμενες συνιστώσες;

Βρε ακόμη και τα άλλα μαοϊκοσταλινικοχοτζικά γκρουμπούσκουλα να μαζέψετε, πάλι τίποτε δεν κάνετε.

Βρε κολοκυθοκορφάδες. Τρίτος πόλος στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Και δεν υπάρχει διότι οι αριστεροί φορείς είναι ανύπαρκτοι. Βρε εδώ θεωρείται η Κανέλλη οπαδός του ΜΑΡΞ και του Ένγκελς και εσείς μου μιλάτε για αριστερό πόλο;

Πάντως για να πούμε και την μαύρη αλήθεια, μάλλον δάκτυλος πασοκτζήδων ήταν αυτός. Το Φθινόπωρο σας έδιναν 18% και τον Ιούνιο έγιναν Λούης!

Άντε παιδιά και καλά ξεμπερδέματα!

15 Ιουνίου 2009

ΕΛΕΟΣ!!!! ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ!

Πλάκωσαν οι ζέστες και μαζί τους οι πυρκαγιές!

Τα ελικόπτερα δεν είναι έτοιμα, λέει ο μαρκογιαννάκης, διότι έβρεχε τον Μάιο!

Λέω να κάνουμε μια θυσία, (τώρα που πλησιάζουν τα Προμήθεια), στους Ολύμπιους Θεούς, οι οποίοι ως γνωστόν ελέγχουν τον καιρό, για να βρέχει συνεχόμενα όλο το Καλοκαίρι ή τεσπα μέχρι να προετοιμαστεί ο μαρκογιαννάκης!

Έλεοοοοοος παραθεριστές!

ΟΤΑΝ Η ΦΑΝΦΑΡΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟΙ!

Παρακολουθώ τελευταία τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των αυτιαδοκαμπουρακηδοπαπαδάκηδων και διαπιστώνω, ότι τελικά, αν δώσεις στον Ελληναρά μια βουλευτική έδρα και ένα μικρόφωνο, πάει σφύριξε!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο καρατζαφερικός βουλευτής Σπύρος Γεωργιάδης, ο οποίος έχει εξελιχθέι σε τυπική περίπτωση ΦΑΝΦΑΡΟΝΟΥ!

Θυμάμαι κάποτε σε μια εκδήλωση στο Τιτάνια, με τη σεμνό λόγο εκφραζόταν ο Σπυράκος! Καταπέλτης για τους πολιτικούς και την πολιτική. Όμως αρκούσε ένα βουλευτηλίκι και κάποια ποσοστά παραπάνω στις ευρωεκλογές για να μετατραπεί σε Φανφαρόνο του κόμματος του Καρατζαφέρη!

Πρόσεξε καημένε, μην καταλήξεις σαν τον Αρμάνδo Δελαπατρίδη. Και αυτός αρχηγός τoυ κόμματoς των κυανoλεύκων ήταν!

14 Ιουνίου 2009

Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ!

Καταπέλτης ο Γιώργαρος!
Μπουκαδόρους στις αποθήκες της Ζήμενς αποκάλεσε την οικογένεια Μητσοτάκη!
Ε ρε γλέντια στην δεξιά έως ακροδεξιά πολυκατοικία!
Άντε λεβέντες μου καλά ξεπερδέματα!

Υ.Γ. Πλάκα κάνω με τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους που ακολούθησαν τον Καρατζαφέρη! Σιγά σιγά και με υπομονή θα βρεθούν στο μαντρί της Νέας Δημοκρατίας! Ήδη το πουλαίν τους, ο Σπύρος* Γεωργιάδης κάθε τόσο μας πληροφορεί ότι υπήρξε δραστήριος αφισοκολλητής της ΝουΔού!

* Απορώ που ένας ορθόδοξος Χριστιανός απαρνήθηκε το χριστιανικό του όνομα. Πάει χάθηκαν και οι αξίες των ακραιφνών εθνικοφρόνων ελλήνων!

11 Ιουνίου 2009

ΘΑ ΖΟΥΡΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

Διαβάζοντας σήμερα το Βήμα αλλά και ακούγοντας τους διάφορους Καρατζαφερηδοαντώναρους και πρασινοοικολόγους, κινδυνεύω να πάθω αποκόλληση και από το άλλο μάτι!

Βρε λεβέντες μου πρασινοοικολόγοι!
Είναι δυνατόν να στέλνετε πρόσκληση στην ανανεωτική πτέρυγα του Συνασπισμού και να τους ζητάτε να προσκολληθούν με σας;

Δεν νομίζετε ότι αυτό είναι υπερφίαλο και λίγο αλαζονικό;
Έεεεε ξυπνήστε, γιατί πολύ γρήγορα θα προσγειωθείτε ανώμαλα!
Να σας θυμίσω ότι το έχουμε ξαναδεί το σενάριο!

Για τη διαμάχη των ενοίκων της δεξιάς πολυκατοικίας, τι να πω, πέφτω από τα σύννεφα!
Να είναι η εκδίκηση του Ιωάννη του Πρόδρομου;
Να είναι η σαχλαμάρα που τον δέρνει;
Να είναι το περιορισμένο πνευματικό του επίπεδο;
Διότι πως να εξηγήσει κανείς τόσο την παραμονή του σε μια πολυκατοικία με τρωκτικά και σπασμένη αποχέτευση όσο και την άποψη ότι δεν γουστάρει το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και τον Παπανδρέου πρωθυπουργό. Βρε μαλάκα και εγώ δεν γουστάρω την Νέα Δημοκρατία και τον άεργο που το παίζει πρωθυπουργός αλλά είμαι υποχρεωμένος να τον ανέχομαι, διότι έτσι παίζεται το παιχνίδι. Και εσένα δεν γουστάρω να σε βλέπω στη Βουλή αλλά είσαι και τρως από τους φόρους που πληρώνω στο κωλοκράτος! Αλλά αν συνεχίσεις έτσι, πολύ γρήγορα σε βλέπω στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και στην ακροδεξιά έχουμε δει μπόλικα σενάρια στο παρελθόν!

Και πούσε Καρατζαφέρη! Πήγαινε σε κανένα πλυντήριο να σε λούσει, για να φύγει από πάνω σου η βρώμα από τα ποντικοκούραδα των τρωκτικών και την σπασμένη αποχέτευση.

10 Ιουνίου 2009

ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!

Διαβάζοντας τις αναλύσεις των κομμουνιστών συντρόφων, ανεξάρτητα σε ποιο γκρουμπούσκουλο ανήκουν, μάλλον ξύπνησε ο επαναστάτης μέσα μου και είπα να ξεκινήσω αγώνα απελευθέρωσης της Χώρας από τα ξένα μονοπώλια και τους ντόπιους λακέδες!

Ιδρύω λοιπόν το Ε(ΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ)Α(ΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ)Μ(ΕΤΩΠΟ)Γ', (Γ' διότι το ΕΑΜ Β' το έχει ιδρύσει ο Τραϊανός γνωστός και ως "Υδροχόος"!

Τεσπα ξεκινώ τιμής ένεκεν με τον ύμνο του ΕΑΜ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

Μπορεί το Μ-Λ ΚΚΕ να αποδοκιμάστηκε όμως ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δικομματισμός και Καπιταλισμός και για αυτό αναφανδόν ο Λαός στήριξε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

22.000 ψήφοι για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήτοι ποσοστό(0,43%)και όπως γράφουν στην ιστοσελίδα τους:

" Οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας!
Το αποτέλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι περισσότερο από ελπιδοφόρο. Δεν είναι απλώς το υψηλότερο ποσοστό στην ιστορία του χώρου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Πρωτίστως αποτελεί ένα πρώτο σταθμό μιας πρωτόγνωρης πανελλαδικής διαδικασίας συσπείρωσης, συζήτησης και ενωτικής δράσης σε όλη την Ελλάδα."

Συνυπογράφω!
Όπου νάναι θα έχουμε λαϊκή επανάσταση!
Ελπίζω να έχει μέχρι τότε συνέλθει το μάτι μου!
Δεν είναι δυνατόν να λείψω από τον αγώνα!

ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Αντιγράφω από τη δήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ:

«Η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση πλατιών λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της Δεξιάς και στη δίδυμη έκφρασή της, την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, εκφράστηκε σε μεγάλη κλίμακα στο επίπεδο της εκλογικής αποδοκιμασίας που εκδηλώθηκε βασικά με τη μορφή της αποχής»

Συμφωνώ απόλυτα!
Αλλά ρε Λεβέντες, αν τους άλλους τους αποδοκίμασε ο Λαός ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ, εσάς γιατί σας έστειλε στον αγύριστο,με μόλις 13.142 ψήφους ήτοι ποσοστό 0,26%;

Εδώ σας έριξαν στο κεφάλι οι Βεργήδες, οι Λεβέντηδες και άλλοι γραφικοί, ως και οι Κυνηγοί σας πήδηξαν, και εσείς ασχολείστε με τα χάλια των άλλων;

Αφήστε λοιπόν τις βαρύγδουπες δηλώσεις και κοιτάξτε την καμπούρα σας!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ!

Δήλωσε ο Ραφήνας:

«Μην αναζητείτε τα αίτια της ήττας αλλού, φταίξαμε και οφείλουμε να αλλάξουμε»

Μάλλον κόλλησε η βελόνα. Δεν εξηγείται αλλιώς η επανάλαψη της φράσης για πολλοστή φορά!

Επίσης ο Καραμανλής ζήτησε από τους υπουργούς να επιταχύνουν το κυβερνητικό έργο και να περιορίσουν τις σπατάλες.

Βρε αυτός έχει και χιούμορ!

Βρε μη ψάχνετε τον υπεύθυνο! Εγώ είμαι! 5 χρόνια σας κυνηγάω!

9 Ιουνίου 2009

ΑΙΣΧΟΣ!

Ούτε ένας Έλληνας στο ήθος και στο έθος στους Νομούς:
Πρέβεζας, Άρτας, Λευκάδας, Ζακύνθου, Σάμου καθώς και στους Έλληνες του Εξωτερικού!
Διότι ουδείς εξ αυτών των νομών δεν τίμησε έστω και με ένα ψήφο το κόμμα των γνησίων Ελλήνων του Ε.Α.Ρ. (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα) και το κόμμα της Άμεσης Δημοκρατίας.

Τιμή στον μοναδικό Έλληνα της Κερκύρας!
Ένας αλλά Έλλην!
Τιμή στους 837 κατοίκους της Β΄Αθήνας, που θα αποτελέσουν τη μαγιά της αφύπνισης των Ελλήνων!
Έλληνες ξυπνείστε!
Το ΕΑΡ είναι εδώ!
Ενωμένο δυνατό!

Όχι ρε γμτ να μας νικήσει ο Βεργής με τον Κάτμαν;

8 Ιουνίου 2009

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ή ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!

Μετά από 5 χρόνια σκληρού αγώνα τόσο από τις σελίδες του αείμνηστου Μαύρο Φόρουμ όσο και μέσω των μετέπειτα παρακλαδιών του, επιτέλους δικαιώθηκα!

Άλλοι για Χίο τράβηξαν κι άλλοι για Μυτιλήνη!

Και ο άεργος πρωθυπουργός της Ραφήνας, όπως αρμόζει, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για μόνιμες διακοπές!

Υ.Γ. 1. Α ρε Αντρέα με την κληρονομιά σου! Το μήνυμα λέει ελήφθη απ΄ όλους! Πάλι καλά που δεν το συμπλήρωσαν με το αμίμητο: " Η Ευρώπη νίκησε" κατά το δικό σου: " Η Αυτοδιοίκηση νίκησε"!

Υ.Γ. 2. Κύριοι των μικρών κομμάτων: Και για σας χτύπησε η καμπάνα της παραλίας. Διότι μπορεί να έστειλαν μήνυμα στους μεγάλους για αναξιοπιστία, εσάς όμως σας έγραψαν στα παπάρια τους!

6 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!

Α όλα και όλα!
Δεν μπορώ να αφήσω τους Ψωμιάδηδες να ρίξουν την Ντόρα!
Για αυτό το λόγο αναλαμβάνω πλήρως την πολιτική ευθύνη για την φυγή Καραβέλα και η Ντόρα μετά από τις εθνικές εκλογές αλώβητη να αναλάβει την αρχηγία της Νέας Δημομπανανοκρατίας!

Υ.Γ. Συνιστώ στους εισαγγελείς και ανακριτές να κλείσουν μέσα τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους, όσοι δεν πάνε Μύκονο και παραλία και έχουν το θράσος να ψηφίσουν! Άλλωστε τι σκατά δημοκρατία έχουμε; Μόνο τα παιδιά των κατηγορούμενων θα φυλακίζουμε;

3 Ιουνίου 2009

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Σιγά μην πάω παραλία!
Τουλάχιστον ρίχνοντας ένα ψήφο, έχω το δικαίωμα να τους βρίζω!
Ο παραλίας δεν το έχει!
Θα αρκεστεί να βλέπει τις επιλογές μας!

Υ.Γ. Ακόμη και να είχα τέτοια πρόθεση, ακούγοντας έναν κολαούζο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του δημοσιογράφο, να προτρέπει για αποχή, θα πήγαινα με μισό μάτι και με τα τέσσερα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Ξαφνικά από το γραφείο βρέθηκα στο χειρουργείο!
Φαίνεται η νεοδημοκρατική λαίλαπα με κτύπησε κατάματα!
Τέλος πάντων δεν δραπέτευσα στην Ουρουγουάη!
Φυσικά ταξίδεψα για τη συνάντηση στις Βρυξέλλες και ελπίζω συντόμως να δώσω τις εντυπώσεις μου!

Προς το παρόν στα πλαίσια της λεγόμενης κλιματικής αλλαγής, φάτε τάχα μου τα νέα μοντέλα κλιματιστικών στη μάπα!