30 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΑ ΤΑΧΕΙ ΜΑΡΙΟΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ!

Ο Δήμος Αθηναίων λέει διοργανώνει την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο Σύνταγμα ένα φαντασμαγορικό πάρτι με λαμπερά πυροτεχνήματα, dj και vj sets, πρωτοποριακές ψηφιακές προβολές και μια ομάδα μουσικών με κρουστά.

Ρε Δήμαρχε της πλάκας!

Μάζεψε πρώτα τα σκουπίδια από τη πόλη και μετά κάνε και γιορτή για τους λαθρομετανάστες!

28 Δεκεμβρίου 2009

ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Mετά την απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης σε αεροπλάνο της Delta Airlines από νεαρό Νιγηριανό oι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν προς τις ΗΠΑ ελέγχονται εξονυχιστικά και οι αποσκευές τους ανοίγονται, προκειμένου να εξεταστούν πλήρως.

Δηλαδή υπάρχουν ακόμη μαλάκες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ;;;;

24 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΙΟ ΡΕΜΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;

Από χθες ψάχνω σε όλα τα ΜΜΕ για να μάθω ποιο ρεμάλι έλειπε από την αντιπολίτευση στη ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό!

Διαπιστώνω ότι και τα ΜΜΕ μια χαρά τον κρύβουν!

Ρε ουστ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ!


Εξαφανίστηκε αιφνιδίως από την πολιτική σκηνή της Χώρας ο πρώην άεργος πρωθυπουργός













Με ανακοίνωσή του και κατόπιν εκκλήσεως της κ.Ντόρας Μπακογιάννη αναζητείται μέσω του Ερυθρού Σταυρού, ο παραπάνω εικονιζόμενος

Ο παρέχων πληροφορίες για τον εξαφανισθέντα θα λάβει δωρεάν τελάρο με τομάτες και μερικά κεσεδάκια με γιαούρτι!

19 Δεκεμβρίου 2009

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2009 - ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ!

Είναι πασιφανές ότι στην Κοπεγχάγη δεν θα καταλήξουν πουθενά αφού τα πάντα κινούνται στη λογική των εντυπώσεων.

Οι μεν θεματοφύλακες του πλανήτη αμολάνε παπαριές τύπου Γκορ, (προφανώς για να καρπώνονται κονδύλια στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος), ή δε ρυπαίνοντες Κινέζοι και λοιποί επιχειρηματολογούν, και με το δίκιο τους, με το σύνθημα:

"Τι φωνάζετε; Αφού εσείς γαμήσατε τον πλανήτη τις προηγούμενες δεκαετίες και καρπωθήκατε τα κέρδη, τώρα θέλετε να σταματήσετε εμάς να κάνουμε το ίδιο";

Και αφού η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, τελικά θα τη πληρώσουν τα ποντίκια στο πόλεμο των ελεφάντων!

14 Δεκεμβρίου 2009

ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙΡΌΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!

Αφού δεν υπάρχει πλέον Πλαστήρας είναι καιρός να φτιάξει έναν ο ελληνικός λαός!

Ο κ. Κ. Μητσοτάκης χωρίς να ντρέπεται, έβγαλε μια ανακοίνωση για την οικονομία όπου μεταξύ των άλλων λέει:

.......Το πρόβλημα της διαφθοράς είναι μέγα και ασφαλώς έχει άμεσες επιπτώσεις και στην οικονομία. Δεν είναι όμως το κύριο αίτιο της σημερινής κρίσης. Η αιτία της χρεοκοπίας της Ελλάδος είναι ότι από το 1981 έως σήμερα, με εξαίρεση την περίοδο 1990 -1993 μάθαμε να ζούμε, πάνω από τις δυνατότητες μας, με δανεικά........Μπλα μπλα μπλα.....

Βεβαίως δε θεωρεί τη διαφθορά, την παραοικονομία και τις χαριστικές διατάξεις των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 5,5 χρόνια ούτε φυσικά τα ξεπουλήματα της ΑΓΕΤ αλλά και την επιταγή του 1.000.000 δολαρίων που έβγαλε φόρα παρτίδα ο Αλαφούζος, ως αιτία της σημερινής κατάστασης.

Ρε ουστ!
Ρε κλείστε τον μέσα!

11 Δεκεμβρίου 2009

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ!

Εκ του τύπου:

"Από προχθές το Facebook είναι πιο «ανοιχτό» στα μέλη του και σε όλους του χρήστες του Ιντερνετ. Το έκανε για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του άλλου φόρουμ κοινωνικής συναναστροφής, του Twitter.

......οργανώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων προειδοποιούν ότι με αυτό τον τρόπο η προσωπική ζωή των χρηστών μπορεί να γίνει έρμαιο του οποιουδήποτε..."

Εδώ οι τράπεζες και η κάθε λογής εταιρία μας έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα για τα διάφορα προϊόντα και δεν αναφέρομαι στο φακέλωμα της αστυνομίας, (που είναι και μια πονεμένη ιστορία), το "άνοιγμα" των προσωπικών δεδομένων των χρηστών στο ευρύτερο κοινό του Φέις μπουκ, τους μάρανε;

Βρε μαλάκες και δήθεν προστάτες μας, ασχοληθείτε με το αίσχος της νοικιαζόμενης εργασίας, με το εμπόριο λευκής και μαύρης σαρκός, με τα αίσχη των ΗΠΑ και των Άγγλων στις κατεχόμενες χώρες και αφήστε εμάς! Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι όσο νομίζετε!

Δεν θέλουμε ρε άλλους προστάτες!
Ούτε μας εξαναγκάζει κανένας να κάνουμε προφίλ στο φέις μπουκ!

9 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ!

Αντιγράφω κατά λέξη τη σημερινή γνώμη του Βήματος:

Για πολλοστή φορά παραμονές των εορτών, σε καιρό που η αγορά διεκδικεί τη μαζική προσέλευση των καταναλωτών, η πρωτεύουσα πνίγεται στα σκουπίδια.

Από την εποχή του Μιλτιάδη Εβερτ, αργότερα επί Δημήτρη Αβραμόπουλου και Ντόρας Μπακογιάννη και τώρα επί Νικήτα Κακλαμάνη η ίδια πάντα, υπερπροστατευμένη από τησυντηρητική παράταξη, ομάδα συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου της Αθήναςπροκαλεί, σχεδόν εθιμικώ δικαίω, το αυτό πρόβλημα χριστουγεννιάτικα.

Παλαιότερα είχε γίνει λόγος για «μαφία των σκουπιδιών». Είναι προφανές ότι
αυτή η κατάσταση δεν είναι πλέον ανεκτή. Ας φροντίσουν οι κατά καιρούς πολιτικοί που έχτισαν καριέρα στον Δήμο Αθηναίων να επιλύσουν επιτέλους το πρόβλημα, χωρίςνα ρίχνουν το μπαλάκι στην εκάστοτε κυβέρνηση.

Και υπογραμμίζω την παρακάτω φράση:

Ας φροντίσουν οι κατά καιρούς πολιτικοί που έχτισαν καριέρα στον Δήμο Αθηναίων,

η οποία ναι μεν δικαιώνει το χθεσινό μου άρθρο αλλά ουδόλως μας απαλλάσσει από τις ευθύνες μας ως δημότες, πόσω μάλλον το ΒΗΜΑ που πολύ αργά είδε τη γελοία συμπεριφορά της Νέας Δημοκρατίας προς τον πρώτο Δήμο της Χώρας.

7 Δεκεμβρίου 2009

Η ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ!

1986. Αντίπαλοι για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων ο Μπέης και ο Έβερτ.
Στο Β΄ Γύρο, η αριστερά τόριξε στο καλαματιανό και εκλέγεται ο Έβερτ, ο οποίος ήδη είχε εξομολογηθεί σε κύκλο δημοσιογράφων, ότι στόχος του είναι η προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και η πρωθυπουργία. Πράγματι το 1989 εγκαταλείπει το Δήμο και αναλαμβάνει προσωρινός ο Γιατράκος.

Δυστυχώς πεθαίνει ο Τρίτσης που είχε όραμα, τον διαδέχεται προσωρινά ο Κουρής και εν συνεχεία για μια 8ετία κυριαρχεί ο Αβραμόπουλος, ο οποίος έχει πανομοιότυπους στόχους με τον Έβερτ. Γνωστή η συνέχειά του.

Τον Αβραμόπουλο διαδέχεται η Μπακογιάννη, η οποία έχει επίσης τους ίδιους στόχους αλλά ευτυχώς η βαθειά Νέα Δημοκρατία την έστειλε στον αγύριστο. Στην τριετία εγκαταλείπει το Δήμο για να αναλάβει υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και προσφάτως μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Την Μπακογιάννη διαδέχεται προσωρινά ο Μπεχράκης και στις εκλογές εκλέγεται ο Κακλαμάνης, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Εν τω μεταξύ η Αθήνα έχει γεμίσει σκουπίδια, κάγκελα και το κέντρο έχει καταντήσει μπουρδέλο.

25 χρόνια δεν λύνουν το πρόβλημα των χρήσεων σε Γκάζι και Ψειρή μέχρι να αγοράσουν τα διάφορα λαμόγια μπιτ παρά τα ακίνητα.

Από το 1986 οι Δημότες της Αθήνας αναδεικνύουν Δήμαρχους υποψήφιους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας και εν δυνάμει πρωθυπουργούς.
Για τέτοιους μαλάκες δημότες μιλάμε.

Υ.Γ. Προφανώς ως δημότης του Δήμου Αθηναίων συμπεριλαμβάνομαι στον παραπάνω χαρακτηρισμό!

2 Δεκεμβρίου 2009

ΒΑΘΕΙΑ ΔΕΞΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΙΙ.

Η Bαθειά Δεξιά ή αλλιώς κατά τον ψευδοεθνάρχη «σιωπηρά πλειοψηφία», αντέδρασε δυναμικά στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και μάλλον δικαίως αντέδρασε διότι αν δούμε σε ποιο νομό πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό η Ντόρα, θα καταλάβουμε για ποιο λόγο έφαγε πόρτα. Και μάλιστα με σβουριχτή κατραπακιά!

Στο ν. Ροδόπης κύριοι.
Το τούρκικο προξενείο έδωσε εντολή στήριξης της Ντόρας αφού όσο διάστημα ήταν υπουργός εξωτερικών δούλευε για τα συμφέροντα των τούρκων.

Και στα Σκόπια φυσικά τάβαψαν μαύρα!
Τέτοιον υπουργό «τους» εξωτερικών σαν την Ντόρα, που θα τον ξαναβρούν;

Άντε κυρά μου στην κουζίνα!
Δε σε θέλουν!
Δεν το βλέπεις;

1 Δεκεμβρίου 2009

ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!

Η σιωπηρά πλειοψηφία της Βαθειάς Δεξιάς επιτέλους ξύπνησε και εξαπέστειλε τον μητσοτακισμό στο πυρ το εξώτερον και ταυτοχρόνως έθαψε οριστικώς και αμετακλήτως τον Καραμανλισμό (Ποιος θα τόλεγε!!!!!!).

Νέοι καιροί νέα ήθη!

Άντε επιτέλους ο δεξιός να λέγεται δεξιός και όχι κεντροδεξιός, νεοφιλελεύθερος κεντροδεξιός και δεξιοκεντρώος. Να ξέρουμε βρε αδερφέ με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Άντε και ο Καρατζαφέρ Αγά ή να επιστρέψει στο μαντρί ή να μείνει με τα ακροδεξιά γκρουμπούσκουλα.Να δουλέψει η κρησάρα.



Υ.Γ. Δεν έχω μάθει ακόμη που μοιράζει ο Αλαβάνος τα ΑΚ - 47. Πως θα ξεφύγουμε από τον ευρωπαϊσμό χωρίς καλασνίκοφ;