28 Μαρτίου 2011

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ!

Επειδή, όπως είναι πλέον φανερό, οι κυβερνώντες όχι μόνο δεν κατανοούν τα αυτονόητα και συνεχίζουν ακάθεκτοι να οδηγούν τη Χώρα στο γκρεμό, είναι καιρός να τους πάρουμε εμείς μέτρα και να τους ράψουμε το ανάλογο κουστούμι που τους αξίζει!

Το μαύρο!

Και όσο πιο σύντομα γίνει αυτό τόσο το καλύτερο!

Υ.Γ. Εδώ στο ΓΑΠιστάν δεν μπορεί το κράτος να βάλει τάξη στο αίσχος του ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων όπου δρουν συμμορίες Ρομά, στα οικονομικά της Χώρας θα βάλει τάξη;

23 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

Προφανώς πολλοί απορούμε για το σκουπιδαριό που έχει μαζευτεί στους δρόμους ενώ δεν υπάρχει απεργία ή άλλη κινητοποίηση από τους εργαζόμενους Δημοτικούς Υπαλλήλους.
Τι άραγε συμβαίνει;
Μα τίποτε το αξιοπερίεργο!
Απλά οι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων φοβούνται να πιάσουν δουλειά, διότι τους απειλούν με όπλα οι τσιγγάνοι.

Ένας τσιγγάνος ρακοσυλλέκτης σκοτώθηκε από την πρέσα των σκουπιδιών και από τότε έχει γίνει κατάληψη από τους τσιγγάνους.

Δηλαδή το κράτος αφενός δεν μπορεί να ελέχξει το χώρο του ΧΥΤΑ από τους διάφορους ρακοσυλλέκτες κι αφετέρου δεν έχει την ικανότητα να περιμαζέψει αυτούς που δρούν, ως κράτος εν κράτει!

Έλεος!

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ!





18 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΥΡΙΖΑ!

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο Πάγκαλος είναι ότι το γιαούρτι δεν έχει χρώμα. Είναι γνήσιο άσπρο!

Επίσης δεν έχει καταλάβει, ότι πέρα από τους διάφορους χαρακτηρισμούς στους πολίτες, ο ίδιος με το να στηρίξει την υποψηφιότητα της γυναίκας του, έχασε κάθε δικαίωμα στο να ομιλεί. Είναι ντάλε κουάλε με αυτούς που χαρακτηρίζει!

Υ.Γ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να δηλώσει τι μάρκα γιαούρτι προτιμάει!

8 Μαρτίου 2011

2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΧΙΟΝΙ!

Το μεγαλύτερο μπαλαμούτι που κυριαρχεί στη Ελληνική Κοινωνία είναι ότι ο ιδιωτικός τομέας αφενός τα πάει άριστα και αφετέρου συντηρεί το Δημόσιο Τομέα.

Η συνηθισμένη ατάκα είναι ο κοπρίτης Δημόσιος Υπάλληλος. Αυτή η ατάκα αντικατέστησε την ατάκα των επιθεωρήσεων των δεκαετιών 50, 60 και 70 που διακωμωδούσαν το φουκαρά με το μισθό των 3 και 60!

Ήρθαν όμως 3 εκατοστά χιόνι στη Μαλακάσα για να πέσει ο μύθος ότι, ό,τι αναλαμβάνουν οι ιδιώτες είναι καλώς καμωμένο!

Η πραγματικότητα είναι ότι οι ιδιώτες στη Χώρα της Φαιδράς Πορτοκαλέας είναι χειρότεροι και από τους δημόσιους!

ΟΥΣΤ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ!
Που αν δεν υπήρχε το δημόσιο να το αρμέγεται θα ήσασταν φουκαρατζήδες όπως έχει καταντήσει η πλειοψηφία των Ελλήνων!

2 Μαρτίου 2011

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Μόνο στραβοί, κουτσοί και ο Άγιος Παντελεήμων δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι η πολιτική ΓΑΠ και όλη αυτή η ιστορίαΜνημονίου, ΔΝΤ κλπ έχει οδηγήσει ΗΔΗ τη Χώρα και το Λαό σε αδιέξοδο!
Συνεπώς η μόνη λύση είναι:
1. παραίτηση της Κυβέρνησης
2. Σύσταση νέας κυβέρνησης από εξωκοινοβουλευτικούς πολιτικούς και τεχνοκράτες γνωστών πεποιθήσεων με εξαίρεση τους νεοφιλελευθερίζοντες και υποστηρικτές των εφαρμοζόμενων μέτρων.
Σύσταση επιτροπής από οικονομολόγους γνωστών επίσης οικονομικών πεποιθήσεων με εξαίρεση τους γνωστούς υποστηρικτές των συμφερόντων των τραπεζών και των διαφόρων οίκων, που θα διαχειριστεί το ζήτημα του χρέους!

Στάση πληρωμών και να οδηγηθεί η Χώρα στις εκλογές!

Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο!
Η καθυστέρηση θα οδηγεί πάντα στη χειρότερη λύση!
Το γοργόν και χάριν έχει!
Ο πνιγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!