10 Ιουνίου 2009

ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!

Διαβάζοντας τις αναλύσεις των κομμουνιστών συντρόφων, ανεξάρτητα σε ποιο γκρουμπούσκουλο ανήκουν, μάλλον ξύπνησε ο επαναστάτης μέσα μου και είπα να ξεκινήσω αγώνα απελευθέρωσης της Χώρας από τα ξένα μονοπώλια και τους ντόπιους λακέδες!

Ιδρύω λοιπόν το Ε(ΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ)Α(ΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ)Μ(ΕΤΩΠΟ)Γ', (Γ' διότι το ΕΑΜ Β' το έχει ιδρύσει ο Τραϊανός γνωστός και ως "Υδροχόος"!

Τεσπα ξεκινώ τιμής ένεκεν με τον ύμνο του ΕΑΜ!

4 σχόλια:

Ο Κόκκινος είπε...

Κουπάκια ήρθε η ώρα! Και ο πρώτος που θα την πληρώσει θα είναι ο λακές των παυλοθανάσηδων, γνωστός παλαιόθεν με τον κωδικό "Γκαστόνε". Μαζί σου αν είναι να εξαφανίσουμε τη γκριζοπράσινη φάρα!

placer είπε...

Βρε κουπάκια, έχουμε και κάτι
μπάνια. Δεν τ' αφήνεις από
Σεπτέμβρη;

Koupakia είπε...

Κόκκινε, γενικώς πρέπει να εξαφανίσουμε το κωλοσωματείο!

Placer, για το καλό το αγώνα, δεν θα καταστρέψω τα μπάνια του Λαού!

Αναμοχλευτής είπε...

Η συνωμοσία της δεξιάς δικτατορίας ακριβαίνει επίτηδες τη βενζίνη, επιδιώκοντας να κάνη την μολότωφ από μέσον προλεταριακής πάλης πολυτέλεια προσιτή μόνο στους λίγους πλουτοκράτες των Β.Π., μην αφήνοντας σ' εμάς τους φτωχούς άλλο μέσο αντίδρασης παρά μόνο την αποχή από το ψηφοθηρικό καρναβάλι.

____________
Έχουμε και την αναγκαστική έως εσχάτων απεργία πείνας, βέβαια. Όμως σύντροφοι και συναγωνιστές μη γελιέστε, δεν πρόκειται για δική μας επιλογή αλλά για μέτρο της απάνθρωπης κυβέρνησης, αυτού του πειθήνιου οργάνου της ανάλγητης πλουτοκρατίας, προκειμένου να μειώση τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των ανέργων και μικροσυνταξιούχων.

Άντε, λαϊκίσαμε πάλι σήμερα...