14 Αυγούστου 2009

ΧΘΕΣ ΓΡΑΦΑΜΕ!

Χθες γράφαμε ότι:

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει άλλη λύση από το να ζητήσει τις αποδείξεις από τον Χριστοφοράκο και να πράξει όλα εκείνα που θα αποτρέπουν το μαύρο πολιτικό χρήμα.
Σήμερα διαβάζουμε στον τύπο ότι το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει τις αποδείξεις από τον Χριστοφοράκο. Είναι σωστή ενέργεια και επειδή προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι το χρήμα έπεσε, θα πρέπει στη συνέχεια το ποσόν αυτό να δοθεί σε ιδρύματα και φυσικά να στείλει στο σπίτι τους αυτούς που τα πήραν, τα έβαλαν στα ταμεία και δεν ενημέρωσαν την ηγεσία.

Η Νέα Δημοκρατία ας μην το πράξει!
Έχουν γνώση οι φύλακες!

8 σχόλια:

Πάρης είπε...

«...και φυσικά να στείλει στο σπίτι τους αυτούς που τα πήραν, τα έβαλαν στα ταμεία και δεν ενημέρωσαν την ηγεσία.»

Μα δε μπορεί να τα έβαλαν στα ταμεία χωρίς να το ξέρει η ηγεσία. Δε γίνονται αυτα τα πράγματα.

Το τι έχει γίνει είναι εμφανές. Και για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Unknown είπε...

Eεεεμ...ναι...μια καλημέρα πέρασα να πω, ναι; :-P

Unknown είπε...

oυπθ ! Γιατί με έβγαλε μισή; Που πήγε το nezi ? oεο ?

nellinezi είπε...

ααααααα μπου χου χου ! Κάτσε να δω τι φταίει! Θα χρησιμοποιήσω την ανεπανάληπτη ευφυία μου, να δω...μισό... Α! Το βρήκα...με είχε κάτω ως nelli ! Δεν ξέρω γιατί, σημασία έχει ότι βρήκα την άκρη! χαχαχαχα

Αντε...και πάλι Καλημέρααααααα! :-D

Koupakia είπε...

Πάρης!

Χρήματα έχουν λάβει και λαμβάνουν άπαντες και όταν λέω άπαντες εννοώ μέχρι και τον Λεβέντη και δεν είναι υποχρεωτικό να το γνωρίζει ο εκάστοτε πρόεδρος εκτός και αν τα δίνουν στον ίδιο όπως συνέβη με την περίπτωση Μητσοτάκη - Αλαφούζου.
Προσωπικά με ενδιαφέρει τα κόμματα και οι υποψήφιοι βουλευτές να τελειώσουν με αυτό το παραμύθιτης έξωθεν χρηματοδότησης. Και αυτό σημαίνει ότι τέρμα τα προεκλογικά έξοδα, τέρμα η σταυροδοσία, τέρμα οι τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Και μετά βλέπουμε.
Διότι είναι αφελές να πιστεύουμε ότι μόνο η Ζήμενς λάδωσε.

Μέχρι και ο τελευταίος μελετητής θα δώσει μίζα και στον τελευταίο δημαρχάκο!

Συνεπώς η πολιτική ηγεσία είναι σε θέση να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο ή θα το παίζουν τσίπρηδες με "καθαρά" χέρια;

Υ.Γ. Σιγά μην είναι καθαρά!

Koupakia είπε...

Νέλη Καλημέρα!

Πάρης είπε...

Koupakia, η υπόθεση της Siemens είναι συγκεκριμένη και (προς το παρόν τουλαχιστον) εμπλέκει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και δε πρόκειται για λεφτά που δοθηκαν σε υποψηφίους αλλά σε χρήματα που δόθηκαν στα κόμματα.

Η πολιτική χρηματοδότηση είναι άλλο μεγάλο θεμα γιατί όπως έγραψες δεν δίνει μόνο η Siemens λεφτά. Απλώς αυτό βγήκε στην επιφάνεια.
Προσωπικά νομίζω μια λύση είναι το παράδειγμα των ΗΠΑ.

Koupakia είπε...

Πάρης!

Για τα δύο κόμματα εξουσίας είναι δεδομένο.
Υπήρξαν όμως δηλώσεις ότι λεφτά έχει πάρει από τη Ζήμενς και άλλο μικρότερο κόμμα, την εποχή που έπαιζε καταλλητικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Πάτως προσωπικά δεν συμφωνώ με το αμερικάνικο σύστημα όχι γιατί δεν είναι αξιόπιστο αλλά στα δικά μας κόμματα δεν πρέπει να αφήνεις ως προς τη χρηματοδότηση κανένα παραθυράκι. Εφόσον χρηματοδοτούνται από τον Έλληνα φορολογούμενο, να τα βγάλουν πέρα μόνο με αυτά.