29 Μαρτίου 2010

ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;; ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Ας αρχίσω με τους φτωχούς!
Τι ζητάει το φτωχό παπαδαριό;
1. Να μη φορολογηθούν τα εκτός σχεδίου και τα δεσμευμένα. Δηλαδή μας λέει ο Αρχιεπίσκοπος οι υπόλοιποι Έλληνες να φορολογούνται για τα εκτός σχεδίου αυτοί όχι. Αν υπάρχουν δεσμευμένα.
Τι είδους δεσμευμένα δεν μας λέει διότι εγώ καταλαβαίνω κάτι δασικές εκτάσεις στη Βουλιαγμένη και αλλαχού που δεν τους αφήνουν να τα κάνουν τσιμέντο.
Επίσης κατέχουν εκτάσεις σαν τη λίμνη της Βουλιαγμένης που την εκμεταλλεύονται αγρίως. Που την βρήκαν τη λίμνη οι ρασοφόροι; Κληρονομιά από τον παππού τους;

2. Να μην πληρώνουν φόρους από τα ενοίκια όπως όλοι οι κοινοί θνητοί αλλά να απαλλάσσονται από τα δήθεν έξοδα και μετά να φορολογούνται με 20%. Να εφαρμόσουν το γνωστό κόλπο που έκαναν μέχρι σήμερα και κατάργησαν στην πράξη τη συμφωνία να δίνουν κάτι και το κράτος να τους πληρώνει τους μισθούς.

3. Και φυσικά ότι απομένει να δώσουν ΕΤΑΚ 1%0 και όχι 3%ο. Αν δεν μπορούν να πληρώσουν να δώσουν τα ακίνητα σε φτωχούς.

4. Ζητούν να μη φορολογηθούν οι Δωρεές. Προφανώς για να εφαρμόζουν το γνωστό κόλπο. Όλα είναι δωρεά όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια για να μη δίνουν δραχμή στο κράτος.

Η πρόταση είναι απλή. Χαρίστε τους αυτά που ζητάνε και από του χρόνου να πληρώνει ο αρχιεπίσκοπος τους παπάδες του και όχι εμείς οι φορολογούμενοι

Και να συνεχίσω με το λεγόμενο ΔΝΤ. Διαβάζω ότι αξιωματούχοι του ΔΝΤ απευθύνθηκαν στην Κυβέρνηση και της είπαν ότι επιπλέον μέτρα δεν βάζει το ΔΝΤ και μπορεί άνετα να δανειστεί με επιτόκιο 2,5 έως 3%. Υπάρχουν και άρθρα διάσημων οικονομολόγων που το συστήνουν π.χ. ο Αμερικάνος Νούριελ Ρουμπίνι.

Ποιοι μας δουλεύουν;;;;;

2 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλα τα επίπεδα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ,ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΑΒΓΑ,ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ :)))