10 Μαΐου 2010

ΤΙ ΜΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!

Όποιος έχει κάποια γνώση των επιδιώξεων της Αριστεράς δηλαδή τον στρατηγικό στόχο που θα επιτευχθεί μέσω συγκεκριμένης τακτικής, διαπιστώνει ότι η λεγόμενη "Κοινοβουλευτική Αριστερά" είναι για τα μπάζα στην κυριολεξία, (η εξωκοινοβουλευτική αριστερά είναι για μπάτσες και δεν ασχολούμαι).

Τι έχουν λοιπόν μπροστά τους τα καμένα μυαλά του Περισσού και της Κουμουνδούρου;
Μια κατάσταση όπου το καπιταλιστικό σύστημα έχει ροκανίσει το κλαδί στο οποίο στηρίζεται!
Δηλαδή σε απλά λόγια οι κυβερνήσεις βοήθησαν το τραπεζικό σύστημα το 2008 με 13 τρις δολάρια περίπου το 30% του παγκόσμιου ΑΕΠ και σήμερα οι τράπεζες βαράνε τις κυβερνήσεις που τις στήριξαν, δηλαδή αυτοκτονία του κερατά!

Συνεπώς κύριοι αριστεροί έχετε μια "επαναστατική κατάσταση" στις σημερινές όμως συνθήκες!
Εσείς τι προτείνετε στο ΛΑΟ;
Ο ένας πάρτε τα από τους πλούσιους και ο άλλος ψάχνεται με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ να συζητά το μακρύ του και το κοντό του.

Βρε ηλίθιοι πολιτικά του Περισσού. Πάρτε την εξουσία για να τα πάρετε εσείς από τους πλούσιους. Αλλά τι λέτε; Πήγαινε στο Αττικό και μην αφήσετε να μπουν μέσα πελάτες και οι εργαζόμενοι! Σιγά ρε μπούφοι την επαναστατική πράξη!

Βγήκατε να πείτε ανοικτά σήμερα στο ΛΑΟ ότι: "Δώστε μου την εξουσία και θα κάνω αυτό και αυτό και αυτό"; Τρίχες! Άρες μάρες κουκουνάρες και με αυτές ο ΛΑΟΣ δεν λύνει κανένα πρόβλημά του.

Εσείς ρε λεβέντες της Κουμουνδούρου αφού δεν τα βρίσκεται μεταξύ σας, περιμένετε να λύσετε τα δικά μας προβλήματα;

Ρε άντε πνιγείτε ομαδικά αριστεροί του κώλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: