26 Ιουνίου 2010

ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ: Η ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ!

Τελικά φαίνεται ότι εκεί στον Περισσό που όσο γεράζουν περνούν από τον όψιμο σοσιαλσωβινισμό στη μικροαστική, μισοαναρχική (ή ικανή να ερωτοτροπεί με τον
αναρχισμό)επαναστατικότητα.
Από τον παιδικό Αριστερισμό, (αποχή από τα πάντα με εξαίρεση τις εκλογές για τη Βουλή, διότι εδώ η συμμετοχή έχει φράγκα), περνάμε στο Γεροντικό σοσιαλαναρχισμό, όπου ορμάμε στα καράβια, στα υπουργεία στα καταστήματα, στα ξενοδοχεία δήθεν ως μέγιστη επαναστατική πράξη που θα ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού και θα αναλάβει δράση ανατροπής του καπιταλιστικού συτήματος και ίδρυση της Δικτατορίας του Προλεταριάτου.

Για τόσο ηλίθιους μιλάμε!

Ρε νούμερα του Περισσού. Ο Λαός έχει ανάγκη εκείνες τις δυνάμεις που πραγματικά μάχονται στη σημερινή συγκυρία μέσα από τις δυνατότητες που παρέχει η αστική δημοκρατία και οι δυνατότητες αυτές είναι πολλές και θα βρίσκουν υποστήριξη από μεγάλες μάζες του Λαού.

Βρε καμένα μυαλά. Τα ρεσάλτα στους καταπέλτες των πλοίων, αγανακτισμένους πολίτες δημιουργούν και όχι επαναστατικότητα όπως προφανώς πιστεύεται.

Καιρός να ξαναρίξετε καμιά ματιά στο Λένιν που συνεχώς επικαλείστε. Αν δεν το έχετε να σας ταχυδρομήσω το: "αριστερισμός παιδική αρρώστια του κομμουνισμού", μήπως και ξεφύγετε από τη μιζέρια και το συντηρητισμό σας!

Χωρίς Εκτίμηση
Κουπάκια εκ Λάκκας Σουλίου!

3 σχόλια:

Naxion είπε...

Με στόμφο δηλώνουν ότι και το Σύνταγμα μπορεί να καταλυθεί αν υπάρχει λαϊκή βούληση όπερ και σημαίνει ότι το έχουνε χεσμένο.

Πρωτοστατούν στο να οδηγηθεί η χώρα πιο κάτω κι από τον Καιάδα όπου έχει ριφθεί με ανεγκέφαλες θέλω να ελπίζω κι όχι κατευθυνόμενες πρακτικές.

Η παρουσία τους στη Βουλή των Ελλήνων αναλώνεται σε αποχωρήσεις από συζητήσεις και ψηφοφορίες για το θεαθήναι.

Θα κινητοποιήσουν ανεγκέφαλους οπαδούς να κλείσουν λιμάνια, να διώξουν τουρίστες, να μην επιτρέπουν προσγείωση αεροσκαφών εν μέσω μιας περιόδου όπου τα πάντα βασίζονται στους τουρίστες μπας και πάρουμε μια ανάσα καθότι οι αεραγωγοί μας κλειστοί όσο δεν παίρνει άλλο.

Η έξοδος από την κρίση (αφού πρωτοστατούν στο να βυθιστούμε πιο πολύ) είναι να τα αρπάξουμε από την ...πλουτοκρατία.

Η κάθε λύση στα προβλήματά μας είναι να τα πάρουμε από την ...πλουτοκρατία.

Το κάθε πρόβλημα οφείλεται στην ...πλουτοκρατία, λες και ο Βγενόπουλος κλείνει τα λιμάνια και διώχνει τους τουρίστες ή τους κλειδώνει στα ξενοδοχεία τους.

Μια αφελής ερώτηση μόνο, ίσως μπορείς να μου την απαντήσεις εσύ...

Το φοβερό και τρομερό ΚΚΕ, τι δουλειά και τι ρόλο βαράει στην ελληνική βουλή πλην αυτού της τροχοπέδης σ' οτιδήποτε? Καθώς απ' όσον γνωρίζω, όχημα που τρέχει με τα φρένα μονίμως πατημένα, ή θα λιώσει τα λάστιχα, ή θα βγει σε χαντάκι ή γκρεμό.

Ανώνυμος είπε...

Για το Δίκαιο
Και τι να πω αύριο στον Ήλιο;
«Σήκω, σαΐτεψε το φίδι, πώχει αφήκει
η παλιά φιδομάνα και που τώρα
πάλι τη γην ολόγυρα γυρεύει
στις δίπλες του σφιχτά για να τυλίξει»;
«Ξύπνα», να πω, «Τιτάνα Εσύ, και πάλι,
κυκλόφερε τα θεία πατήματά Σου,
τα θεία Σου τα σκιρτήματα τριγύρω
στο φοβερό ερπετό που ξαναζώνει
τη γη κι ο οσκρός του αρχίνισε να τρέχει
στις θείες πηγές Σου, φαρμακώνοντάς τις»;
«Ο διθύραμβος του Ρόδου»
Άγγελος Σικελιανός
Ίσως ΝΑΧΙΟΝ αυτό σου απαντά σε κάτι;

Naxion είπε...

Ναι, μάλλον πολλά φίδια γύρω μας κι απέλειπαν κι οι γάτες. Νομίζω η λύση είναι η φόλα σε κάθε τι πολιτικό. Άλλωστε όλες οι φιδοφωλιές εκεί βρίσκονται. Καλύτερα να φαρμακώσεις τα φίδια, ακόμα κι αν έρχεσαι σε σύγκρουση με τα οικολογικά σου αισθήματα, παρά να τους επιτρέψεις να σου φαρμακώνουν το μέλλον σου.