13 Ιουλίου 2010

ΑΓΑΠΗΤΕ Γ.Α.Π. ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!

Αγαπητέ Γ.Α.Π.!

Είτε νύχτα φύγεις είτε ημέρα, ένα είναι γεγονός!
Δεν τόχεις το πράμα!
Δεν κάνεις!

Μπορεί να είσαι ικανός για άλλα πράγματα αλλά για πρωθυπουργός είσαι λίγος. Η διαφορά σου με τον προηγούμενο είναι ότι εσύ κινείσαι. Ο άλλος ήταν ακίνητος σαν το σπαθί του Μέρλιν!

Μα είναι δυνατόν 10 μήνες να γίνεται τις Μπιρμπίλως για τους ημιυπαίθριους και όταν ήρθε η ώρα να πέσει το ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους, έγινε το μάλε βράσε. Φταίει λέει το βαθύ κράτος!
Σιγά ρε μη σου φύγει κανένας πόντος από το καλσόν!

Αμ το άλλο!
Ξεκινάτε απογραφή αλλά φευ!
Εδώ φταίνε λέει οι βαθείς υπολογιστές!
Ρε άντε αποδώ!

Αυξήσατε το ΦΠΑ και οι εισπράξεις αέρας κοπανιστός!
Εδώ μάλλον θα φταίει το βαθύ ΔΝΤ!

Μόνο από τους μισθούς και τις συντάξεις είστε ικανοί να κάνετε περικοπές, στα υπόλοιπα είστε παντελώς ανίκανοι!

Αγαπητέ Γ.Α.Π.

Έχοντας για συνεργάτες υπάκουους Φιλιππινέζους, προφανώς για να αναδεικνύεται η ευφυΐα σας, και όχι ικανούς, που προφανώς έχει το κίνημα, να είστε βέβαιος πολύ γρήγορα θα βρεθείτε να κάνετε συντροφιά στον προηγούμενο ανίκανο.

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;

5 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Α!!!!!!!!Τι ωραία εμφάνιση!
Διάθεση για αλλαγές έχεις, μάλλον η ασχήμια γύρω έγινε δυσβάσταχτη.
Μια χαρά τα λες όπως πάντα ταυτιζόμαστε απόλυτα μαζί σου.
Την καλημέρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι δεν έχεις αντιληφθεί,όπως οι περισσότεροι πολίτες [και εγω μεσα σ'αυτούς πριν κάποια χρόνια οτι δεν είναι θέμα πρωθυπουργού η ολη κατάσταση [οπου είναι χρόνια] ,. Αλλά θέμα συμορίας η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί και χταπόδι ,,με πλόκαμια της δεξίας μεν και πλοκάμια του υποτιθέμενου σοσιαλισμού δε, που κατέχει χρόνια αυτήν την κάποτε χώρα σήμερα δεν ξέρω πως να ονομάσω την πατρίδα μου ονόματι ελλάδα [μονο το όνομα θα της μείνει ,ίσως ] αυτά τα πλοκάμια βεντουζάρουν [εκτος απο τα εκατοντάδες εκατομύρια ] και κάποια ποσοστά των πολιτων οι οποίοι πλανεμένοι φυσικά τους στηρίζουν με την ψήφο τους ολα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος πιστεύει και ψηφίζει με αγάπη ,. αυτή έιναι η βαριά ευθήνη του λαού , αγνοόντας οτι πρόκειτε για ΜΙΑ συμορία που οτι και να ψήφιζε απο αυτά ήταν το ίδιο . Μια η ΝΔ μια το ΠΑΣΟΚ ,ίσως τώρα βγούν και άλλα παρακλάδια όπως το ΛΑΟΣ για να συνεχίσουν αυτό το ξεπούλημα . Ολο το σύστημα είναι σάπιο δεν ξαναψηφίζει κανείς αυτή είναι η λύση να πιάσουμε το νήμα ξανά απο την αρχή ,. ακόμα και τα μικρά κόματα δυστυχώς εξυπερετούν αυτό το σάπιο σύστημα απλώς με την ύπαρξή τους ,. ο λαός είναι ενα πράγμα ασχετα ιδεολογίας αυτό είναι μια βασική αρχη για να βρούμε την άκρη ,. Και να μάθουμε επιτέλους να βλέπουμε απο μακριά τα στημένα παιχνίδια και τα στημένα μίση, όπως αυτό το μίσος μάλλον λύσσα εναντίον των αρίστερών ,ολα τα χρόνια , που αν έστω και λίγο εξαρτιώταν απο αυτούς το σάπιο αυτο σύστημα δεν θα ήταν τουλάχιστον σάπιο .δεν θα ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ,Και το κυριότερο ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ μεχρι να φέρουν τα κλεμένα πίσω και δήμευση της περιουσίας όλων των αρπακτικών ,.όπως κάποτε αρπάζαν τις περιουσίες των κυνηγημένων η δολοφονημένων κομουνιστών ,. ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ λοιπόν να πληρώσουν και μετά απο λαικό δικαστήριο να είναι ολα τεκμηριωμένα και πολιτικά αχρωμάτιστα ,. όλοι μαζι ...Διογένης....

αεροπατεράτος είπε...

Παίχτη μην ταυτίζεσαι με τον Ν.Α. και τα απολειφάδια της ομάδας του "αριστερού" γαμπρού και της μεγαλοκοπέλας με τα λίφτιν και τα μπότοξ. Μάγκας είναι ο Γ.Α.Π. και γι αυτό τον πολεμάνε όλοι από Κουπάκια (αθώος) έως Πρετεντέρη (ένοχος).

Ανώνυμος είπε...

Απουγραφτκις ωρε ξλια?

Ου Γιωργους του σμαζων του κρατους !
δε βλεπς ντιπ?

Koupakia είπε...

OLOI EXETE DIKIO KAI EGW PERISSOTERO!