9 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ!

Οι πολιτικώς καμένοι εγκέφαλοι του Περισσού ζουν στο τούνελ του χωροχρόνου της Αλίκης στη Χώρα των θαυμάτων, ανίκανοι να προχωρήσουν τη σκέψη τους και την τακτική τους πέρα από την ασφάλεια που παρέχει το κτίριο του Περισσού.

Τα γκρουμπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ, (συμπεριλαμβανόμενου και του ΣΥΝ), ανίκανα να προχωρήσουν σε ρεαλιστικές αριστερές προτάσεις, επιδίδονται στη μάχη χαρακωμάτων για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής. Η διάλυση ΣΥΝονθυλεύματος ante portas.

Του καιροσκόπου Καρατζαφύρ έπαθε ρωγμές η πολυκατοικία και προσπαθεί να τις μπαλώσει. Έχω την εντύπωση ότι πολύ άντεξε! Καιρός να πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει να παίξει σε άλλη παραλία!

Ο Σαμαράς δεν φτάνει που είναι κακός βαρκάρης, (ως γνωστόν ούτε στο Κολλέγιο Αθηνών ούτε στο Χάρβαρντ διδάσκουν κωπηλασία), βάλθηκε να κωπηλατεί σε δυο βάρκες ταυτοχρόνως.
Καημένε Αντωνάκη εμ θέλεις να παρουσιαστείς ως σωτήρας των Ελλήνων από το μνημόνιο, στο οποίο μας βούτηξαν τα λαμόγια του κόμματός σου και ταυτόχρονα βάζεις στήθος μη σου πάθουν τίποτε και κρυώσουν.
Καημένη Αντωνάκη. Αυτά δεν γίνονται ούτε στη Χώρα της Φιαδράς Πορτοκάλεας του Άγγελου Βλάχου.

Και τέλος ΓΑΠ. Μα αυτός ούτε ποδήλατο της προκοπής δεν ξέρει να κάνει, τους Έλληνες θα σώσει;

Συμπέρασμα!

Πλήθαιναν οι Μαυρογιαλούροι και ούτε μια βροχή μας σώζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: