22 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ!

Υπάρχει μια οργάνωση των δημοσιογράφων κάτι σαν ΜΚΟ δηλαδή, η οποία αξιολογεί την λεγόμενη ελευθερία του τύπου σε κάθε Χώρα!
Στη φετινή της αξιολόγηση η Ελλάδα έπεσε 40 ολόκληρες θέσεις από την 35 στην 75 και αυτό λόγω της δολοφονίας του Γκιόλα και γενικώς για το "Δημοσιογράφοι Γουρούνια Δολοφόνοι"!

Δηλαδή οι μάγκες της ΜΚΟ αξιολογούν την ελευθερία του τύπου όχι σε σχέση ΕΚΔΟΤΗ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ όχι σε σχέση ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ όχι σε σχέση ΕΥΠ, ΣΙΑ, ΚΑΓΚΕΜΠΕ και λοιπών κρατικών υπηρεσιών αλλά αν ο χι, ψι θαμώνας των Εξαρχείων έβρισε κάποιον δημοσιογράφο ή πέταξε κανένα γιαούρτι.

Δηλαδή το σινάφι των δημοσιογράφων ουδόλως φαίνεται να ασχολείται με το αν υπάρχει πραγματική ελευθερία στο Δημοσιογράφο ή γράφει κατά παραγγελία.

Σε σχέση με αυτό στην Ελλάδα η ελευθερία τύπου είναι στο -273 βαθμούς Κελσίου. Στο απόλυτο μηδέν δηλαδή, όπως είναι σε όλες τις χώρες.

Ας αφήσουν λοιπόν αυτά τα τερτίπια η συντεχνία των δημοσιογράφων και να κοιτάξουν πως θα πάψουν να είναι τσανάκια των αφεντικών τους και των κυβερνώντων.

Τελευταίο παράδειγμα απαράδεκτης δουλοπρέπειας των δημοσιογράφων αποτελεί το τηλεοπτικό κανάλι του Μονοπύθμενου!

Όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του Σταθμού προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπήρξε σκάνδαλοσ το Βατοπέδι.

Έλεος δηλαδή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν είναι τυχαίο που όλα τα ΜΜΕ έχουν γεμίσει από κατσαρόλες και τηγάνια. Ακόμη και τα αποτελέσματα ερευνών "μαγειρεύονται" και "σερβίρονται" ανάλογα με τα συμφέροντα.