8 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!

Ακούσαμε μετά προσοχής τις δηλώσεις των Αρχηγών των κομμάτων και για μία ακόμη φορά δεν κατάλαβαν ή έστω έκαναν πως δεν κατάλαβαν Ντιπ κατά ντιπ.

Την κωλοτούμπα Αβερέλ Ντάλτον ΓΑΠ αρνούμαι να τη σχολιάσω διότι με προσβάλλει. Η πολιτική ανοησία υπερβαίνει τα όρια του λεξιλογίου μου και συνεπώς δεν έχω τη δυνατότητα να τη σχολιάσω..

Τη δήλωση του Σαμαρά περί αναγέννησης και άλλα κουραφέξαλα αποτελεί παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να του βγει η ψυχή του. Έπεσε άγριο φτύσιμο και αυτός νομίζει ότι ξαφνικά στον καταγάλανο ουρανό ψιχάλιζε. 10,52% ήταν το πραγματικό ποσοστό της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής λίγο ψηλότερο από το 8,15% του Δημαρά και αυτό το θεωρεί αναγέννηση;

Για τα υπόλοιπα κόμματα έχω να προσθέσω ότι μάλλον βρίσκονται κάπου αλλού. Εδώ υπάρχει άγριο σφάξιμο από τον Αβερέλ Ντάλτον ΓΑΠ. Οι μνήμες μας είναι νωπές από τα χρυσά λαμόγια της 6ετίας του κοπρόσκυλου της Ραφήνας και οι πολίτες είτε προτίμησαν το φτύσιμο και απήχαν είτε τους αποδοκίμασαν με άκυρο και λευκό, θεωρώντας ξεκάθαρα ότι ούτε οι Αριστερά ούτε οι εκδεξιών της ΝουΔου, έχουν αξιόπιστη λύση και τους έγραψαν κανονικά.

Ας κοιμούνται ήσυχοι!
Αλλά όταν θα ξυπνήσουν ο νυμφίος θα έχει περάσει προ πολλού.

Υ.Γ. Για την ιστορία: Δήμος Αθηναίων: Συμμετείχε το 43% και με την αφαίρεση του 8% των άκυρων/λευκών καταλήγουμε ότι ο Κακλαμάνης πήρε 13,84% του 35%. Αν μάλιστα σκεφτούμε ότι τις προηγούμενες εκλογές τις κέρδισε από τον πρώτο γύρο καταλαβαίνουμε την Αναγέννηση της ΝουΔου στο Δήμο Αθηναίων που τον κυβερνά από το 1986.

Δεν υπάρχουν σχόλια: