17 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ!

Ακούω και διαβάζω από διάφορους πρετεντέρηδες και λοιπούς "αγανακτισμένους θεματοφύλακες" των ηθών, των ηθικών αξιών και του πολιτισμού της Ελληνικής Κοινωνίας για την βαρβαρότητα που επέδειξε μάζα διαδηλωτών ενάντια σε εκπρόσωπο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο οποίος ,ειρήσθω εν παρόδω, υπήρξε εις εκ των πρωτεργατών της επί 5,5 χρόνια κυβέρνησης της λαμογιάς.

Δηλαδή προσπαθούν να μας πείσουν, ότι οι εκπρόσωποι της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας λειτουργούν δημοκρατικά, ηθικά, με ειλικρίνεια και ταύτιση των λόγων με τις πράξεις και εν τοιαύτη περιπτώσει, εδώ στο Ελλαδιστάν, δεν ισχύει το γνωστό τετράστιχο:

Τα προτοκάλια του χωριού
γεμίζουνε βαπόρι
ό,τι λογής είναι ο δήμαρχος
είναι κι οι ψηφοφόροι

Αλλά απεναντίας, ο Δήμαρχος αποτελεί την αφρόκρεμα του πολιτισμού, της τιμιότητας, της ηθικής, της αξιοπρέπειας, της ηρεμίας, της απλότητας και όλα εκείνα που τον αναγάγουν σε πολιτισμένο ον, εν αντιθέσει με τους βάρβαρους και απολίτιστους ψηφοφόρους του!

Ας γελάσω δις!!!

Υ.Γ. Αυτός που πέταγε μπουκάλια στον αντίπαλο προπονητή, γιατί ήταν κουμπάρος του Ιωαννίδη, (τότε προπονητή του ΟΣΦΠ), σήμερα μας κάνει κήρυγμα από καθέδρας!
Έλα αιδοίο στον τόπο σου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την ευαισθησια που επιασε μερικους για το αν εφαγε λιγες φάπες καποιος πολιτικος. Καθε μερα γινονται τοσα εγκληματα απο αυτούς αλλα και γενικα και εισπρατουμε την απαθεια της πολιτειας. Τωρα θυμηθηκαν οτι δεν ειναι δημοκρατικο?

Οταν εμενα μου κοβουν τα ονειρα και δεν μου επιτρεπουν να κανω οικογενεια ειναι δημοκρατικο δηλαδη? και περιμενουν να δειξω και ανωτεροτητα και ευαισθησια? Προσωπικα στεναχωρηθηκα γιατι θεωρω οτι εφαγε λιγες.

Ευελπιστω σε ενα καλυτερο μελλον που οι πολιτικοι δεν θα την γλυτωνουν μονο με μερικες φαπες.

Τακης....

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοι ειναι απλα το καθρεφτησμα του συνολου οταν σπασει ο καθρευτης ο μονος που θα μεινει τοτε για να βαραμε θα ειναι ο εαυτος μας.
Ειμαι εναντια σ'αυτη την λυση οχι γιατι σεβομαι τους πολιτικους αλλα διοτι δεν εχω καμια εμπιστωσυνη στο οτι ο λαος μας με την ποιτητα που διαθετει σημερα θα μπορει να κανει κατι καλυτερο μονος του.