31 Μαΐου 2013

ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

Οι πολιτικοί αρχηγοί δύο κομμάτων, (στις εκλογές όποτε και αν γίνουν, θα είναι απο- κόμματα), τάχα μου για την προστασία των νόμιμων και παράνομων ασιατών, αφρικανών, αλβανών. αδελφών, πεντηκοστιανών, χιλιαστών, βουδιστών, γερμανών, ιερόδουλων, μαύρων, κίτρινων, ξανθών και ξανθιών, Μαρκιωνιτιστών, Μανιχαϊστών, Μοντανιστών, Νεοεποχιστών, κομμουνιστών, βάζελων, γαύρων, χανούμηδων, σκουληκιών, μπαοκτζήδων, φοροφυγάδων, λαμογιών, χοντρών, ονομάτων της λίστας λαγκάρντ, παπανδρέου, σαμαράς, κουβέλης, βενιζέλος και γενικώς ό,τι κυκλοφορεί εντός των συνόρων της χώρας της Φαιδράς Πορτοκαλέας, εκτός από τους Ιθαγενείς, κατέθεσαν σχέδιο νόμου όπου απαγορεύεται με ποινή φυλάκισης και προστίματος ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ σε αυτούς, διότι θα εκληφθεί ως ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Δηλαδή: Το γερμανό δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις γερμανό, (ούτε κατά διάνοια γερμαναρά), διότι προφανώς εννοείς το γερμανό της ναζιστικής γερμανίας. Αν ένας άλλος φέρει ειπείν γαύρος, αποκαλέσει τον οπαδό του ΠΑΟ βάζελο, συλλαμβάνεται διότι καταφέρεται μεταφορικά εναντίον των ομοφυλόφιλων κ.ο.κ. 

Εκείνο που επιτρέπεται να λέγεται ελευθέρως από τους Ιθαγενείς, είναι οι παρακάτω φράσεις και χαρακτηρισμοί: Μαλάκα Έλληνα, Μαλάκα Έλληνα που πληρώνεις φόρους, μαλάκα Έλληνα που δηλώνεις όσα βγάζεις, Μαλάκα Έλληνα που δουλεύεις περισσότερο και πληρώνεσαι λιγότερο, Μαλάκα Έλληνα που δεν έκλεψες και χρωστάς, απαγορεύεται όμως να αποκαλέσεις μαλάκες τους Έλληνες που έκλεψαν και δε χρωστάνε, και άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι απαραιτήτως πρέπει να περιέχουν τις λέξεις: Μαλάκα και Έλληνα.

Και επειδή το έκτρωμα ακόμη δεν ψηφίστηκε μπορώ να πω χωρίς φόβο το εξής:

Η Χώρα της Φαιδράς πορτοκαλέας βγάζει μόνο ηλίθιους πολιτικούς και ανόητους ψηφοφόρους, εμού συμπεριλαμβανόμενου, και καλά κάνουν οι ευρωπ-έ-οι και μας γαμάνε!

Υ.Γ. Ο πρώην υπουργός ο λεγόμενος και ωραίος Μπρούμελ, στον οποίο έπεφταν τα ντόλαρς βροχή, δεν παρίσταται στη δίκη, διότι, λέει, απαιτεί την παρουσία του τότε ΚΥΣΕΑ. Το θέμα είναι κ. Μπρούμελ, αν τα τσέπωσες τα φράγκα ή και αν τα τσέπωσαν και άλλοι τους οποίους, αν τους γνωρίζεις, οφείλεις να τους αποκαλύψεις. Διότι το φτωχό πόπολο ουδόλως το αφορά οι εξοπλισμοί, αλλά οι μίζες από τους εξοπλισμούς, οπότε αποδεικνύεται, ότι οι εξοπλισμοί γίνονται για τις μίζες και όχι για την προστασία της πατρίδας άρα και η ευθύνη του ΚΥΣΕΑ είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Διάλεξε και πάρε: ή τα τσέπωσες μόνος σου ή τα φάγατε μαζί με το ΚΥΣΕΑ ή το ΚΥΣΕΑ δεν έχει ευθύνη και εσύ οφείλεις να απολογηθείς χωρίς τιριμάντζουλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: