13 Μαρτίου 2009

ΒΡΕ ΓΙΕ ΤΟΥ ΑΜΑΞΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ!

Τελευταία για τους δικούς του λόγους ο φτωχός πρόεδρος του ΛΑΟΣ επαναλαμβάνει ότι δεν είναι ακραίος.

Προσωπικά αφού διάβασα το βιβλίο "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ", διαπίστωσα ότι το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη προβάλλει μια παρόμοια εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία. Έναν δήθεν πατριωτισμό με μερικές δόσεις λαϊκού καπιταλισμού.

Δικαίωμά του είναι να έχει όποιες απόψεις θέλει, να συνεργάζεται με όποιον τον θέλει, να ισχυρίζεται ό, τι θέλει όπως για παράδειγμα ότι δεν γουστάρει να έρθουν οι κεντροαριστεροί στην εξουσία και για αυτό στηρίζει τον Καραμανλή που είναι δεξιός. Επίσης δικαίωμά του είναι να έχει στην κοινουβουλευτική του ομάδα τον Γεωργιάδη, τον Πλεύρη και τον Αϊβαλιώτη. Αφού το θέλει ένα τμήμα του λαού καλά κάνει και τους έχει. Σε εμάς δεν πέφτει λόγος.

Όμως εφόσον λέει ότι δεν είναι ακραίος, πρέπει να δέχεται τις επιλογές των Ελλήνων ψηφοφόρων. Σε αυτό το τελευταίο διαπιστώνω ότι λίγο δημοκρατικά τσινάει. Όπως όταν τον σατίρισε ο Λαζόπουλος. Δεν είναι ντροπή να σε λένε εθνικοσοσιαλιστή αφού είσαι. Είναι σαν προσβάλλει κάποιος την Παπαρήγα αν την πει κομμουνίστρια.

Όπως εμείς ανεχόμαστε τον Καρατζαφέρη, το ίδιο οφείλει να πράξει αυτός και το κόμμα του για μας. Αλλιώς είναι ακραίος με πατέντα.

Υ.Γ. Προσωπικά δεν γουστάρω ούτε το ΛΑΟΣ ούτε τη Ν.Δ. προτιμώ να έρθει στην εξουσία ο Βασίλης Λεβέντης.

2 σχόλια:

Κλείτωρ είπε...

εγώ επιμένω πως του ταίριαζε πολύ το μουστάκι πάντως. Βρε ίδιος σου λέω ήτανε τόσο που τρόμαξε και ο ίδιος :))))

Koupakia είπε...

Δεν αντιλέγω!
Ήμουν σχετικά ήπιος!