13 Μαρτίου 2009

ΩΧ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ!

Βρε ύπατοι λυπηθείτε μας!
Αντιγράφω από το www.ysee.gr

"Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών και η Φιλοσοφική Ομάδα «Μουσαίος» ανακοινώνουν την έναρξη συναντήσεων μελέτης της Ελληνικής Φιλοσοφίας στην αίθουσα του Φιλοσοφικού Αθήναιου «Εκατηβόλος».

Η μελέτη της Ελληνικής Φιλοσοφίας θα βασίζεται αυστηρά στα Ελληνικά Φιλοσοφικά κείμενα και σκοπό έχει να επαναφέρει την σωστή απόδοση των Φιλοσοφικών εννοιών των προγόνων μας, τα οποία δυστυχώς υφίστανται παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις από διαφόρους επιτηδείους, υπονομεύοντας έτσι την ορθή Ελληνική σκέψη.

«Έχουμε υποχρέωση σε Θεούς και προγόνους να αποκαταστήσουμε, στον βαθμό που μπορούμε και μας έχει επιτραπεί, την Ελληνική Φιλοσοφία σε σωστές βάσεις και να προσπαθήσουμε να την κάνουμε κτήμα των Ελλήνων»"

Η πλάκα με αυτούς είναι ότι εκτός από το μεγάλο προσόν που διαθέτουν, δηλαδή το αλάθητο του Ποντίφικα, (αφού δεν εξηγείται διαφορετικά ο ισχυρισμός τους, ότι μόνο αυτοί εκ των γνησίων Ελλήνων μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά τους αρχαίους φιλόσοφους (τρομάρα τους)), έχουν και απευθείας επικοινωνία αφενός με τα Ηλύσια Πεδία κι αφετέρου με τον Όλυμπο.

Λυπηθείτε μας βρε!
Πέντε τρίχες μας έμειναν, θα τις χάσουμε και αυτές.

2 σχόλια:

Κλείτωρ είπε...

η πλάκα με αυτούς τους ανόητους συμπλεγματικούς προβοκάτορες είναι πως ενώ έχουν προ πολλού περάσει το όριο της γελοιότητας αυτοί νομίζουν πως γράφουν... ιστορία. Της γελοιότητας....

Koupakia είπε...

Κλείτωρ!

Ζήλεψαν το Δελαπατρίδη και είπαν να μας διασκεδάσουν.

Ορθόδοξους Χριστιανούς έχουμε!
Ορθόδοξους Κομμουνιστές επίσης έχουμε!
Λογικό είναι να έχουμε και Ορθόδοξους νεοεθνικούς!