8 Απριλίου 2009

ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΚΙΟ Η ΑΛΕΚΑ;

Τελευταία βιώνουμε μία κόντρα Πάγκαλου - ΚΚΕ και το ΚΚΕ να ζητάει τα ρέστα από τον Γ.Π. ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την κριτική Πάγκαλου στο ΚΚΕ.

Ως γνωστόν ο Πάγκαλος υπήρξε μέλος και μικρομεσαίο στέλεχος του ΚΚΕ, αν δεν κάνω λάθος, πιθανόν σε χαμηλότερο επίπεδο από τη δική μου αφεντομουτσουνάρα στο ΚΚΕ.

Ο χαρακτηρισμός του ΚΚΕ, σε όποιον ασκεί κριτική σε βάρος του, είναι ένας και μοναδικός: Αντικομμουνιστής. Δηλαδή όποιος διαφωνεί με την πρακτική του ΚΚΕ είναι αντικομμουνιστής. Με απλά λόγια, θεωρούν στο ΚΚΕ ότι η πρακτική τους ταυτίζεται με την κοσμοθεωρία των Μαρξ - Ένγκελς! Συνεπώς ουδείς έχει δικαίωμα να έχει αντίθετη άποψη από την πρακτική του ΚΚΕ όχι μόνο σήμερα αλλά και κατά τη διάρκεια της ιστορικής του δράσης. Επομένως, κατά την άποψή τους, ορθώς ζητούν το λόγο από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση για τους χαρακτηρισμούς του Πάγκαλου.

Προσωπικά αισθάνομαι την υποχρέωση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές απόψεις του Πάγκαλου, να δώσω την ηθική στήριξη στον Πάγκαλο, διότι έχει δίκιο.
Το ΚΚΕ σήμερα συγκεντρώνει μέρος του συντηρητικού στοιχείου της Ελληνικής Κοινωνίας και άνετα τα μέλη του, μπορούν να είναι ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ.!

Υ.Γ. Μετά βεβαιότητας δηλώνω ότι η σχέση του σημερινού ΚΚΕ με την κοσμοθεωρία των Μαρξ - Ένγκελς απέχει όσο η ημέρα από τη νύχτα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βασικα να πουμε τα πραμματα εδω ειναι σαν την ταινια του Möbius ενα πραμμα!

αρα η αλεκα εχει δικιο!

:p

Koupakia είπε...

Μπορεί!
Άλλωστε εμείς οι αριστεροί φημιζόμαστε για το αλάθητο:)