16 Απριλίου 2009

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΟ ΒΗΜΑ"!

Ως μακροχρόνιος αναγνώστης του Βήματος, ήδη είχα διαπιστώσει πριν από τις εκλογές του 2000 την προσπάθεια αυτής της εφημερίδας για τη δημιουργία νέου κόμματος, κυρίως από τα κομμάτια των δύο λεγόμενων μεγάλων και με προσθήκες διαφόρων προσωπικοτήτων, με προφανή στόχο τον έλεγχο της πολιτικής ζωής, λες και τώρα δεν την ελέγχουν τα ΜΜΕ και κυρίως τα ηλεκτρονικά!

Ο αγώνας όμως τα τελευταία χρόνια έχει λάβει δραματικές διαστάσεις και με αιχμές του δόρατος του πρετεντέρηδες, τους πανδώρηδες, τους βηματοδότες, και τώρα τελευταία και με τους ΚΥΡηδες, προσπαθούν να μας πείσουν, ότι αφού δεν γίνεται νέο κόμμα, ας αφήσουμε τον κουρασμένο να μας κυβερνήσει, γιατί προφανώς δεν τους αρέσει το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου ή και γενικώς το λεγόμενο "Όλον ΠΑΣΟΚ"!

Φυσικά δεν το λένε φόρα παρτίδα αλλά πότε απέξω απέξω, πότε λίγο από μέσα και πότε λίγο απέξω.

Βέβαια σε όλον αυτόν τον χαβελέ της έγκυρης εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», (διότι περί χαβαλέ πρόκειται ιδίως τα άρθρα του κ. Πρετεντέρη), φαίνεται ότι δεν τους ακολουθεί ο ΛΑΟΣ και όλο ανοίγει η ψαλίς μεταξύ των δύο μονομάχων σε βάρος του "κουρασμένου"!

Αλλά πώς να τους κατανοήσει το ευρύ εκλογικό κοινό αφού μόνο μερικές χιλιάδες γραφικοί ωσάν και εμένα ανά την επικράτεια έσκαγαν το δυοευρώ τους και τώρα το ευρώπουλό τους.

Και επειδή ως γνωστόν ο συνιδιοκτήτης της εφημερίδας είναι και θρησκευόμενο πρόσωπο, θεωρώ δόκιμο, αν και είμαι άνευ θρησκευτικών φρονημάτων, να του υπενθυμίσω τη γνωστή ρήση:

«Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι»!

Και όπως η αιμομιξία εξαφάνισε τους Αψβούργους, (σύμφωνα με σημερινό άρθρο του Βήματος), έτσι και η μαλακία που τους δέρνει στη Μιχαλακοπούλου, θα τους ξανακάνει εβδομαδιαίους!

Υ.Γ. Βρε ηλίθιε Λαέ, γιατί δεν ακούς τη φωνή του Πρετεντέρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: