23 Φεβρουαρίου 2010

ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ!

Δεν κατάλαβα ρε Σαμαρά την αντίδρασή σου. Έχεις πρόβλημα αν θα πάνε μερικοί στη φυλακή που συμφωνούσαν με τις κομπίνες των πολιτικών προϊσταμένων των;

Διότι ρε Σαμαρά εμένα στα παπάρια μου αν εσύ αποδώσεις ευθύνες στον μακαρίτη τον Ράλλη που μοίραζε προεκλογικές επιταγές ή στον μακαρίτη τον Ανδρέα που έδωσε ψωμί στο Λαό ή στον Ζολώτα, στον Μητσοτάκη ή στον Σημίτη διότι άλλοι είναι μακαρίτες και άλλοι εκτός πολιτικής. Άλλωστε εσάς τους πολιτικούς όποτε μας δίνετε ευκαιρία σας δίνουμε τη σχετική σφαλιάρα.

Επειδή ρε Σαμάρα ο Αλογοσκούφης το 2004 έκανε μια απογραφή και βρήκε το έλλειμμα και αφού μας έβαλε στην επιτήρηση μας είπε ότι από εδώ και πέρα θα είναι όλα σωστά ή μήπως ρε Σαμαρά δεν είναι έτσι;

Αφού λοιπόν εξ αντικειμένου ουδείς πολιτικός δεν πάει φυλακή, να πάνε τουλάχιστον οι κοντοπυράκηδες. Να βρούνε μπροστά τους τους καπετανάκηδες στη μπουζού για να μη καλύπτει στο μέλλον κανείς Δημόσιος Υπάλληλος τους πολιτικούς του προϊσταμένους δηλαδή εσένα και τα υπόλοιπα τσανάκια.

Επειδή εσένα κανένα μέτρο δεν σε επηρεάζει αλλά επηρεάζει εμάς, κάνε μώκο και άσε τις πολιτικές μπούρδες. Καιρός να μπούνε φυλάκα όσοι είναι επίορκοι.

1 σχόλιο:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Εννοείται πως πρέπει να λυθεί το θέμα και να επιδοθούν δικαστικά οι ευθύνες για την προηγούμενη κυβέρνηση τω τελευταίων 5 ετών.
Διότι ναι μεν η οικονομία μας δεν ήταν στην καλύτερη φάση, αλλά όταν αναλαμβάνεις σαν κυβέρνηση να την βελτιώσεις και όχι μόνο δεν συμβαίνει, αλλά από την ανικανότητα και τις λαμογιές δίνεις ψεύτικα στοιχεία στην πιο καθοριστική στιγμή, όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
Εδώ και τώρα, γνωρίζουμε τους ηλιθίους που μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι.
Κάθε καθυστέρηση είναι ανώφελη.
Ολα τα άλλα και η αναδρομές είναι αστειάκια και παραλογισμοί.
Την καλημέρα μας.