8 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ!

Η άποψή μου για την ποιότητα του κ. Καραμανλή ως Πρωθυπουργού της Χώρας είναι γνωστή. Δεν πιστεύω ότι υπήρξε χειρότερος πρωθυπουργός. Έχει οδηγήσει τη Χώρα σε πλήρη ανυποληψία σε διεθνές επίπεδο. 'Εχει υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και ταυτόχρονα έχει αποθρασύνει τους αεριτζήδες, τους κερδοσκόπους και τους φοροφυγάδες.

Χθες στη Θεσσαλονίκη από την κατά την άποψή του μηδενική ανοχή, πέρασε στην άπειρη ανοχή.

Ο χειρότερος λοιπόν πρωθυπουργός από καταβολής ελληνικού κράτους αργά ή γρήγορα θα τελειώσει. Προσωπικά εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι οι δηλώσεις κάποιων υπουργών και βουλευτών της Ν.Δ.!

Βέβαια η πλειοψηφία κράτησε σιγή ιχθύος αλλά μερικοί μίλησαν και τι είπαν;

Ότι η ελληνική κοινωνία έχει στρεβλώσεις διότι δεν δέχεται την επιχειρηματική δραστηριότητα ενός εν ενεργεία Υπουργού και ότι κάποιες πολιτικές δυνάμεις θέλουν τη γυναίκα να είναι στη σκιά του άνδρα έστω και αν ο άνδρας είναι υπουργός τύπου της Κυβέρνησης και η γυναίκα του εκδότρια, σχολιαστής κεντρικού δελτίου και εκφωνήτρια κεντρικού δελτίου!

Και το γλύψιμο έχει όρια!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος! Δεν πρόκειται για άπειρη ανοχή, αλλά για διακεκριμένη συνενοχή.

Έτσι αντιμετωπίζονται οι νταβατζήδες, δια της συγχωνεύσεως, της εξομοιώσεως και της πλήρους καλύψεως, όπου η απόκρυψις δεν ευδοκιμεί.

Koupakia είπε...

Τι να πω ρε γαμώτο!
Χάθηκαν οι πολιτικοί με αρχίδια!
Κανείς τους δεν σηκώνετε να πει:
Πάω ρε στο καφενείο να παίξω μπιρίμπα παρά να κάθομαι στη Βουλή σαν πρόβατο σε μαντρί!