10 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ......ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!

Να δεχτώ ότι ο ένας είναι χαζός και κατέθεσε στη Βουλή την περίφημη τροπολογία για τον υδροβιότοπο. Δεν ήξερε δεν ρώτησε!

Να δεχτώ επίσης ότι ο άλλος είναι αγράμματος και επομένως ανίκανος να βάλει ένα Χ σε ένα κουτάκι! Δεν έχει την ικανότητα να ψηφίσει!

Αλλά όταν έρχεται ο εκπρόσωπος της Δικαιοσύνης και μάλιστα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, όχι κάποιος τυχαίος, και γραπτώς μας εξηγεί ότι κάποιοι υπουργοί παραπλανήθηκαν, τότε πάει μακριά η βαλίτσα!

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια Βουλή όπου συνυπάρχουν αγράμματοι, χαζοί και παραπλανημένοι!

Δηλαδή στραβοί κουτσοί στον Άι Παντελεήμονα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραπλανήθηκες και πάλι, ως εκ τούτου με αναγκάζεις να σε πληροφορήσω ότι άλλο είναι να είσαι μαλάκας κι άλλο να κάνης το μαλάκα όταν σφίγγουν τα γάλατα.

Ενώ ο πρώτος είναι αυθεντικός στην μαλακία του (π.χ. αγνός ψηφοφόρος, ιδεολόγος) ή μαλακία του δευτέρου είναι επίπλαστη και πρόκειται απλώς για προσποίηση, δηλ. για πολιτικό ελιγμό. Προσομοιάζει δε με την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθούν οι δικηγόροι των εγκληματιών, όταν προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο πελάτης τους προέβη στην πράξη από ευήθεια, επιδιώκοντας την απαλλαγή του λόγω περιορισμένου καταλογισμού (= βλακείας) ή την απέδιδαν σε διαταραγμένο ψυχισμό τότε εκείνα τα χρόνια όταν η διαμονή στα ψυχιατρεία ήταν καλύτερη από τις φυλακές.

Τι σημασία όμως έχει αν είναι όντως μαλάκες ή απλώς προσποιούνται, αφού τα αποτελέσματα για εμάς τους αυθεντικούς μαλάκες, δηλαδή τον Κυρίαρχο Λαό, είναι έτσι κι αλλιώς τα ίδια.


_______________
Δώστε βιάγκρα στη γυφτιά!

Koupakia είπε...

Που να ξέρω Σύντροφε πως σκέφτονται;
Ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα!
Ώστε τελικά είμαστε γνήσια βόδια!