23 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA TV ΗΤΑΝ ΓΕΡΗ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ;

Ήταν επόμενο φίλοι του ΜΕΓΑ να φάει το κεντρικό δελτίο σας σφαλιάρα!
Μέχρι και η απολιτική κουτσή Μαρία κατάλαβε ότι κάτι τρέχει με την Μπουμπού ως παπαγαλάκι του Καραμανλισμού.

Μα για τόσο μαλάκες μας περνάτε;
Φέρατε τον Αλαβάνο για να μας πει στα 9/10 της συνέντευξης ότι για το Βατοπέδιο αποκλειστική ευθύνη έχει το ΠΑΣΟΚ. Ο άνθρωπος έχει μείνει στην εποχή των ντολμαδακίων της κ. Μαρίκας Μητσοτάκη που μας έστειλαν εμάς στο σπίτι μας και στον όμορφο καναπέ μας.

Κάνετε συνεντεύξεις με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους ανακρίνετε χειρότερα από την Γκεστάπο αντίθετα τους Νεοδημοκράτες τους αντιμετωπίζετε με το βαμβάκι!

Κάνετε πρώτο θέμα το θέμα του DVD που όμως για σας το αξιοπρεπές και πολιτικό δελτίο είναι απαράδεκτο διότι το ζουμί στο μεγαλύτερο φαγοπότι της ελληνικής ιστορίας είναι οι ανταλλαγές και οι υπεύθυνοι πολιτικά και ποινικά και τίποτε περισσότερο.

Επίσης σας θυμίζω ότι εσείς ως δελτίο ασχοληθήκατε με το θέμα μόνο όταν ανασύρθηκε από το αρχείο, ενώ ο ΑΛΦΑ ούρλιαζε βδομάδες γρηγορότερα!

Τέλος σας πληροφορώ ότι όσα στηρίγματα και να προσφέρει η Μπουμπού και η αδελφάρα Μέντορας του, στον καραμανλισμό, αυτός πάει για φούντο!

Εδώ βρε λεβέντες μου τα χώνει χοντρά ο Τράγκας, εσείς βγήκατε προστάτες του;

Υ.Γ. 1 Αν συνεχίσετε έτσι το δελτίο σας θα πάει ακόμη παρακάτω. Θα προτιμήσουμε τον γραφικό και ωραίο Βερύκιο!
Υ.Γ.2 Ως γνωστόν την Μπουμπού την διαβάζω καθημερινά και ξέρω τι λέω!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ??Η ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ??ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ντε;
Μήπως είναι δ/ντής "ορχήστρας";
Μην έχει και θέση πάρκινγκ σε
κανένα μέγαρο;