15 Νοεμβρίου 2009

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΜΠΑΜΑ!

Πριν ακόμη επιτεθεί ο Μπους στους Ταλιμπάν, θυμάμαι με θυμό τις χλιαρές αντιδράσεις, όλων αυτών που κόπτονται για τη Δημοκρατία, στην πρόθεση των Ταλιμπάν να καταστρέψουν τον Βούδα. Και βέβαια καμιά σοβαρή ενέργεια δεν έγινε ώστε αυτό να αποτραπεί. Και ένα πολιτιστικό έργο αιώνων καταστράφηκε από τον φανατισμό των θρησκομανών Αφγανών μουσουλμάνων.

Σήμερα οκτώ χρόνια μετά την εισβολή των δυτικών διεθνών κακοποιών για την προστασία δήθεν της διεθνούς κοινότητας από την Αλ Κάιντα, το Αφγανιστάν είναι ένα διεθνές πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό μπουρδέλο, το οποίο διαχειρίζεται η λεγόμενη διεθνής κοινότητα με πολιτικές τύπου Μπράουν και Ομπάμα.

Ο τελευταίος νόμισε ότι με το να φύγει από το ΙΡΑΚ, θα κατορθώσει να συμμαζέψει τα πράγματα στο Αφγανιστάν.

Και τώρα μας λένε ότι ο Ομπάμα αναζητά στρατηγική εξόδου και σε πρόσφατο, λέει, πολεμικό συμβούλιο που διεξήχθη στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος απέρριψε συλλήβδην τις προτάσεις των συμβούλων του περί αποστολής από 10.000έως 40.000 ενώ ο άλλος ο αγγλοσάξων βλαξ, που νομίζει ακόμη ότι είναι ακόμη πρωθυπουργός της Αγγλικής αυτοκρατορίας, προωθεί την αποστολή επιπλέον 5.000 στρατιωτών στο Αφγανιστάν.

Ρε νούμερα μια λύση έχετε!
Να την κοπανήσετε από εκεί!

3 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Ας μην σχολιάσουμε άλλο τα αυτονόητα.
Την Καλημέρα μας και καλή εβδομάδα.

mnk είπε...

Μα είστε σοβαρός; Και την παραγωγή της παπαρούνας ποιος θα την εποπτεύει;

Koupakia είπε...

Πράγματι!
Είναι ένα ζήτημα η εποτπεία της παπαρούνας!
Μάλλον ο ΟΗΕ θα έλεγα!