22 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΗΜΕΝΕ ΑΛΕΚΟ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Αλέκος Αλαβάνος χαρακτήρισε την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ως αποτέλεσμα απαξίωσης και αποδόμησης από «τα μέσα».
Ο κ. Αλαβάνος επανέλαβε ότι «ο κίνδυνος για την Αριστερά είναι εντός των τειχών», προσθέτοντας ότι «η Αριστερά έπεσε γιατί απαξιώθηκε και αποδομήθηκε μέσα στον πύργο της» και έχασε τους τρεις κατά την άποψή του στόχους:

1.Την ακύρωση του δικομματισμού
2.Την αλλαγή των συσχετισμών στην ιστορική Αριστερά και
3.Την προσέγγιση της νεανικής πρωτοπορίας, η οποία κατά την άποψή του προσχωρεί στον αντεξουσιαστικό χώρο.



Όσον αφορά την άποψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απαξιώθηκε από «τα μέσα», προφανώς και έχει δίκιο αφού αποτελείται από ένα αλλοπρόσαλλο συνονθύλευμα γκρουπούσκουλων διαφορετικής πολιτικής κουλτούρας και ιδεολογίας. Σε αυτή τη μάζωξη είναι πασίγνωστο ότι ο ίδιος έχει συντελέσει τα μάλλα και είναι προφανές ότι κανένας δικομματισμός δεν σπάει, (τουλάχιστον με τον τρόπο που τον προσεγγίζουν), ούτε είναι σε θέση κανένας ΣΥΡΙΖΑ να διεμβολίσει το ΚΚΕ και αν φιλοδοξεί να εντάξει στις τάξεις του τα λοβοτομημένα των Εξαρχείων, τότε όντως είναι άξιοι της πολιτικής των μοίρας.
Επιπρόσθετα ο κυρ Αλέκος δήλωσε ότι: « η Αριστερά πρέπει να σαρώσει τις συνταγές για ρεαλισμό, εκσυγχρονισμό, ευρωπαϊσμό, που της επιβάλλουν το σαβουάρ βιβρ του συστήματος».
Όπατις κυρ Αλέκο!
Ξύπνησε ο Ντουρούτι μέσα σου; Για να δούμε την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει για να γίνει αυτό και να ανατρέψει το σύστημα και το σαβουάρ βιβρ του ο ΣΥΡΙΖΑ ; Γιατί με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια αλλά για να σε δούμε τι ψάρια πιάνεις εσύ και οι λελέδες του ΣΥΡΙΖΑ με τα ΑΚ-47στην πλάτη να ανεβαίνετε τα Βαρδούσια και τον Παρνασσό;
Προφανώς όχι για σκι!

3 σχόλια:

MIKROS NAUTILUS είπε...

http://mariatweety.blogspot.com

ENA A3IOLOGO BLOG ENOS KORITSIOU 24ETWN..

PRAGMATIKA A3IZEI...

SAS EUXARISTW KAI KALH SYNEXEIA!!

DANAH 28

Αναμοχλευτης είπε...

Γιατί «εκλογική ήττα»; Τι είχανε και τι χάσανε; Αυτοί με τον ήλιο τα μπάζανε με τον ήλιο τα βγάζανε πάντα. Τώρα αν τα έρμα ψοφάγανε δεν έφταιγε το μπάσε-βγάλε, αλλά αυτό που τα ταΐζανε.

Η αναρχία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για ν' απλώνει πάνω της τα βέβηλα κουλά του ο κάθε μικροπολιτικός εξουσιαστής, αλλά κι όποιος το κάνει καίγεται πάραυτα γιατί ο χώρος έχει μέσα του γερά μυαλά και δε σηκώνει δηθενιές και κούφια λόγια, ούτε... εκφωνητές του Πολυτεχνείου, προβοκάτορες γιαλαντζί αντάρτες.

Ανώνυμος είπε...

Αναμοχλευτή,
συμφωνώ πως η αναρχία είναι πολύ
μεγάλη υπόθεση, αλλά αμφιβάλλω πως
τα γερά μυαλά έχουν το πάνω χέρι στον
χώρο τουλάχιστον σε πρακτικό επίπεδο.
placer