16 Αυγούστου 2010

ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ.

Από τις δηλώσεις του ΓΑΠ:

«Αντί για έναν "τρίτο δρόμο" χρειαζόμαστε έναν "τέταρτο δρόμο"» δήλωσε,
λέγοντας ότι τα στοιχεία που αποτελούν αυτόν τον «τέταρτο δρόμο» είναι η διεθνής διακυβέρνηση και ο ρόλος των διεθνών οργανισμών (όπως ο ΟΗΕ και
η G20) που θα θέτει τη διεθνή αλληλεγγύη πάνω από εθνικά συμφέροντα."

Έσφιξαν γερά οι αυγουστιάτικες ζέστες και ο ΓΑΠ έχασε αυγά και πασχάλια! Δηλαδή ο άνθρωπος δεν παίζετε! Προπαγανδίζει διεθνή νταβαντζιλίκι τάχα μου για να σωθεί οι ανθρωπότητα. Με εγγυητές την G20 και τους αχυράνθρωπους του ΟΗΕ.

Τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι να τον ξαποστείλουμε στα αζήτητα μαζί με τον Ραφήνα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω να τον βαλουμε στην ολυμπιακη ομαδα κανο! τζαμπα θα παει τοση προπονηση?

και τον ραφηνα πρεπει να τον βαλουμε να σπασει το ρεκορ γκινες ξαπλωματος! καθεται που καθεται - για την ελλαδα ρε γαμωτο!

αέρα πατέρα είπε...

Κουπάκια σφίγγουν οι ζέστες αλλά σφίγγουν και οι κώλοι. Οι μαρξιστές αλλά και οι πρώην μαρξιστές που δε μπορούν να ξεκολλήσουν,λυπάμαι αλλά θα καταλάβουν κατόπιν εορτής.
Μέχρι τότε καληνύχτα.

Koupakia είπε...

Προς Αέρα Πατέρα!

Δυστυχώς οι κώλοι σφίγγουν μόνο των μισθωτών και των συνταξιούχων!
Των εχόντων και των κατεχόντων λόγω του ΓΑΠ και των περί αυτού νεοσοσιάλ γιάπηδων, καλοπερνάνε μια χαρά εις υγείαν των κορόιδων που για μια ακόμη φορά πληρώνουν τα λαμόγια της "Πολιτικής Τάξης" που λέει και ο πατριώτης μου Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Υ.Γ. Τουλάχιστον εμείς οι πρώην μαρξιστές ξεκολλήσαμε σε κάτι. Για τους σοσιαλιστές που δεν ξεκολλούν με τίποτε, τί πρέπει να τους κάνουμε;