31 Αυγούστου 2010

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ!

Προσωπικά δεν στέκομαι στο αν ο χι σύμβουλος έχει εκπληρώσει ή δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, (ο υποφαινόμενος υπηρέτησε 27 μήνες). Επιπρόσθετα ουδόλως με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν είχε μεταπτυχιακό τίτλο. Προσωπικά γνωρίζω πάμπολλους ανίκανους με μεταπτυχιακό Το ζήτημα τίθεται για το μέγεθος των κοπρόσκυλων και δήθεν συμβούλων που περιβάλλουν το πρωθυπουργικό γραφείο εν μέσω άγριας λιτότητας και αφαίμαξης από την πολιτική ΓΑΠ των εισοδημάτων μισθωτών και συνταξιούχων και δικαιολογίες τύπου:
-Δεν έχουμε 105 που προβλέπονται αλλά μόνο 72 και ότι οι 45 είναι αποσπασμένοι και ότι στας Ευρώπας έχουνε περισσότερους και άλλα τέτοια γραφικά, είναι για τους πρασινοκάφρους των καφενείων. Διότι κύριε δεν χρειάζεται να σε κάνουμε πρωθυπουργό όταν χρειάζεσαι ένα στρατό συμβούλων για να κόψεις τους μισθούς αφού μόνο αυτό ήταν ικανός να κάνει ο ΓΑΠ.

Υ.Γ. Εντάξει ο ΓΑΠ να έχει συμβούλους. Εκείνοι που παίρνουν θέση μάνατζερ στις διάφορες εταιρίες του Δημοσίου γιατί χρειάζεται ο καθένας από καμιά 10ριά συμβούλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: