19 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΟΥ!

Στο χθεσινό μου σχόλιο είχα αναφερθεί ότι στο θέμα της κερδοσκοπίας στο αλεύρι η Κυβέρνηση καμία τύχη δεν έχει και όπως πάντα θα την πληρώσει ο καταναλωτής.

Έρχεται λοιπόν σήμερα το ΒΗΜΑ και με πρωτοσέλιδο αναφέρεται για την ασυδοσία των πολυεθνικών στα τρόφιμα και διαπιστώνει, ότι με εξαίρεση τα οπωρολαχανικά, είμαστε η ακριβότερη Χώρα στην Ευρωζώνη σε προϊόντα των ίδιων πολυεθνικών. Δηλαδή με λίγα λόγια οι πολυεθνικές στην Ελλάδα εφαρμόζουν το: "μπάστε σκύλοι και αλέστε και αλεστικά μη δίνεται".

Φυσικά αυτό δεν είναι σημερινό φαινόμενο αλλά διαχρονικό και οι εκάστοτε κυβερνήσεις ουδέποτε έβαλαν χέρι στην ασυδοσία της αγοράς. Όμως η κυβέρνηση του ΓΑΠ που οδήγησε το 70% των Ελλήνων αυθωρεί και παραχρήμα στη φτώχεια χωρίς να πειράξει ούτε μία τρίχα της κεφαλής των εχόντων και κατεχόντων, είχε ένα λόγο παραπάνω να βάλει χοντρό χέρι στις πολυεθνικές και έχει τρόπους να το κάνει, αν φυσικά θέλει ή αν έχει την ικανότητα να το κάνει.

Δυστυχώς όμως το μόνο που κάνει είναι να βγαίνει κάποιος από τους διορισμένους πρασινοαφισοκολλητές και να μας βεβαιώνει ότι θα ελέγξει την αγορά. Τα γνωστά και τετριμμένα πολιντικάντικα τερτίπια.

Αλλά τι να περιμένουμε;
Από το τεμπελόσκυλο της Ραφήνας πέσαμε στον ανίκανο του Καστρίου!

Ρε ΓΑΠ η πολιτική δεν είναι ποδήλατο!

Υ.Γ. Πήγε ο Τσακνής να το παίξει υποψήφιος της όλης της Αριστεράς αλλά τον έπιασαν από το αυτί τα βαρεμένα με αλτσχάιμερ γερόντια και γερόντισσες του Περισσού και έκανε στροφή 180 μοιρών. Καημένε Τσακνή ούτε τόσο δα εγωισμό δεν έχεις ούτως ώστε να τους στείλεις στον αγύριστο και τους μεν και του δε; Και πρόσεξε αν θα πας να τραγουδήσεις στο Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ πρόσεξε μη σου πετάξουν τίποτε ντομάτες τα ΚΝΑΤ.

2 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Ασυδοσία της αγορας; Τς τς τς!!!...

Αφου έχει καταργηθει η διατίμηση!

Koupakia είπε...

Εργολάβε!
Ναι αλλά αν θέλουν τους πηδάνε στα πρόστιμα για δεκάδες παραβάσεις και κυρίως έχουν τη δυνατότητα να τους τα κλείνουν μερικές ημέρες!Μία - δύο ημέρες κάθε 15!
Αλλά που να τάβρει τα λιμπά ο Ποδηλάτης!