6 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 2!

Φίλτατοι Επαναστάτες του "Επαναστατικού Αγώνα"!

Ο χαφιές σας βάζει να χτυπάτε φουκαράδες έστω και αν αυτό δείχνει γενικώς, ότι αποτελεί συμβολική πράξη το χτύπημα ενός εκ των λακέδων της αστικής τάξης!

Αλλά άλλο να βαράς τον λακέ των 700 ευρώ και άλλο να χτυπάς βαρυσήμαντο λακέ της αστικής τάξης!
π.χ. τον Μπους!
Φαντάζομαι ότι είναι λίγο δύσκολο, αλλά θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον!

Για να σας πω την αλήθεια, δεν πιστεύω ότι στην επόμενη διετία θα έχουμε πτώση του καπιταλισμού και των αστικών δομών καταπίεσης με ταυτόχρονη εγκαθίδρυση της Αυτοδιαχειριζόμενης Κοινωνίας!
Το πιο πιθανό που βλέπω είναι τίποτε νέα αντιτρομοκρατικά μέτρα μέχρι και δικαίωση των μπάτσων.
Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Διότι τώρα έχουμε δύο θύματα!
Και προφανώς αύριο να δικαιωθούν κάποιοι αστυνομικοί πυροβολώντας για αυτοπροστασία!
Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Τι λέει περί αυτού ο Χαφιές που έχετε στις τάξεις σας;

Υ.Γ. Πάντως ο Χαφιές έχει κάνει καλά τη δουλειά του! Είναι μάγκας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουπάκια γιατί πάντα τα λάθη, τις διαφορετικές οπτικές, ακόμη και την εγκληματική βία, πρέπει να την αποδίδουμε σε χαφιέδες;
Αφού υπήρξες και συ θύμα αυτής της λογικής.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι τις μέρες αυτές εκτυλίσσεται μια μεγάλη "προβοκάτσια" την οποία όμως συνειδητά καλλιεργούν αυτοί που είναι γενικά και αόριστα υπέρ της εξέγερσης. Πάνω σ' αυτό πρέεπι να σκεφτούμε και να αφήσουμε κατά μέρος τις εύκολες εξηγήσεις τύπου "για όλα φταίνε οι χαφιέδες".
Τελικά, μόνος σου δε μπορείς να σκεφτείς; Όλα πρέπει να στα εξηγεί ο Παπαρολάγνος;

Koupakia είπε...

Παπαρολάγνε!
Η διαφορά μας είναι ότι εσύ βλέπεις προβοκάτσια όπως και ο πρώην συντροφός μου Μαϊλης και λοιποί του Περισσού, ενώ εγώ βλέπω "επαναστάτες" που τσιμπάνε το τυράκι που τους ρίχνει ο "χαφιές". Και ο χαφιές δεν είναι κατά ανάγκη χαφιές με την κυριολεξία της λέξης αλλά και ένας "επαναστάτης" που δεν καταλαβαίνει ότι ρίχνει νερό στο μύλο αυτών που υποτίθεται ότι "πολεμάει"!

Υ.Γ. 1 Με την ευκαιρία να ρωτήσεις και τον κοινό μας φίλο, τι πίστευε ότι δρούσαν στις τάξεις του ΕΚΚΕ, την παλιά εποχή.

Υ.Γ. 2 Υπάρχει διαφορά από τον χαφιέ που δρα στις τάξεις των "επαναστατών" από τους προβοκάρες που δρουν στις ίδιες τάξεις;