23 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ, Ο ΧΟΤΖΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ!

Μια φορά και έναν καιρό τα οικόσιτα ζώα του Χότζα διαμαρτύρονταν ότι δεν έχουν άνεση χώρου στον αχερώνα και ότι αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και ότι ο Χότζας θα έπρεπε να μεριμνήσει για να έχει το κάθε ζώο το χώρο του.

Ο Χότζας αφού άκουσε τις διαμαρτυρίες τους πήρε δραστικά μέτρα. Τοποθέτησε σε ένα χώρο την αγελάδα, τον γάιδαρο, τις κότες, το σκύλο, την καμήλα, την κατσίκα και καμιά δεκαριά πρόβατα.

Στη συνέχεια αφού τα άφησε έτσι μερικές ημέρες, άρχισε σιγά σιγά να αραιώνει το χώρο αφαιρώντας κάθε φορά και από ένα ζώο. Και αφού επανήλθε η κατάσταση στην προ διαμαρτυρίας εποχή, όλα τα ζώα ήταν ευχαριστημένα για το πως αισθάνονταν άνετα στον χώρο τους.

Αφού λοιπόν επί 7 χρόνια συντελείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ένα έγκλημα κατά της προσωπικότητας μερικών εκατοντάδων ανθρώπων, τους οποίους έκλεισαν σε ένα στρατόπεδο και εκεί τους βασανίζουν και τους ευτελίζουν χειρότερα από τους Ες Ες, ουδείς διεθνής οργανισμός, κανέναν κράτος, κανένας ηγέτης δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν διαμαρτύρεται και δεν επεμβαίνει.

Σήμερα λοιπόν έρχεται ο Αράπης ως άλλος Χότζας και λέει: ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ, (υπόψη ΘΑ), το Γκουαντανάμο!

Και οι απανταχού γλοιώδεις αρχηγίσκοι, κωλοφυλλάδες και οπαδοί των ΓΙΟΥΖΑ πανηγυρίζουν για την απόφαση του ΟΜΠΑΜΑ!

Ρε δε γαμιώσαστε λέω εγώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: