29 Ιανουαρίου 2009

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

Το 1981 σε πρώην Σοσιαλιστική Χώρα διεξάγεται ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Στη Χώρα αυτή βρίσκομαι ως φοιτητής. Σε κάποια φάση της διοργάνωσης πασίγνωστος αθλητής «πλακώνει» στις σφαλιάρες δημοσιογράφο που περιέγραφε τους αγώνες!

Τον ίδιο δημοσιογράφο τον «πλάκωσε» στις σφαλιάρες και ένας προπονητής της Εθνικής Ομάδας, στο ίδιο άθλημα για το λόγο ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος πήγε να το παίξει νταβατζής και στην Εθνική Ομάδα, φυσικά το νταβατζιλίκι δεν το έχει σταματήσει ούτε από τις φάπες που έχει φάει αλλά ούτε και από τις δημοσιογραφικές του γκάφες.

Γιατί το γράφω;

Διότι ο παραπάνω δημοσιογράφος ενώ το έπαιξε μάγκας σε μια υπόθεση, εξυπηρετώντας τα αφεντικά του, αλλά σήμερα για πραγματικό σκάνδαλο το έπαιξε μούγκα αφού θα έπρεπε να καυτηριάσει τα αφεντικά του. Όμως άλλο φυντάνι του πρώην ΚΚΕ εσωτερικού, (σήμερα δε γνωρίζω ποια αφεντικά υπηρετεί), ξεκίνησε νέα λάσπη για το ίδιο θέμα προφανώς γιατί τον βόλευε να τσουβαλιάζει διαφορετικά θέματα!

Προσωπικά δεν θα τον αποκαλέσω χαφιέ, όπως τον αποκάλεσαν οι σύντροφοί του!

Αλλά για γυμνοσάλιαγκα της αριστεράς, θα τον αποκαλέσω με μεγάλη ευχαρίστηση!

Διότι βαρεθήκαμε πλέον τους «αριστερούςπροστάτες της ηθικής». Ας κοιταχθούν πρώτα στον καθρέπτη να δουν καλά καλά τη μούρη τους και να είναι ευχαριστημένοι αν αποφύγουν το αυτοφτύσιμο!

Ρε ηλίθιοι της Ελευθεροτυπίας!

Δε θα βάλετε ποτέ μυαλό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: