23 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!

Έλεος!
Γίναμε Χώρα της επανάληψης και θεατές του ίδιου έργου!

1. Ο Παλαιοκώστας απέδρασε πάλι με τον κλασικό τρόπο που συνηθίζει, δηλαδή με ελικόπτερο!


2. Το ΚΚΕ εκλέγει για πολλοστή φορά την Παπαρήγα Γενική Γραμματέα!

3. Ο Καραμανλής επαναλαμβάνει το ίδιο παραμύθι σχεδόν μια δεκαετία!

Καμία ανανέωση λόγων και έργων!
Δηλαδή ο Παλαιοκώστας δεν έχει άλλον τρόπο να αποδράσει; Το ΚΚΕ δεν έχει άλλο πρόσωπο να βάλει για Γενικό Γραμματέα; και ο Καραμανλής δεν βαρέθηκε την ίδια πλάκα να παίζει στο γραμμόφωνο;

Αφού αυτοί δεν μας λένε κάτι καινούργιο ας ασχοληθούμε εμείς με τους ΕΨΙΛΟΝ, οι οιποίοι και οσονούπω αναμένουμε να μας σώσουν!

Αποφάσισε λέει ο κυρ Κώστας ο Χαρδαβέλας, να ανακαλύψει ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι Έψιλον που όλο ακούει και πουθενά δεν τους βλέπει και έκανε λέει ρεπορτάζ και μετά αφού μάζεψε τους εξπέρ του είδους με επικεφαλής τον ανάδοχο των Έψιλον κυρ Γιάννη, (* απορώ γιατί έλειπε ο εκπρόσωπος τύπου κυρ Παλμολίβ) έκανε εκπομπή.

Οι Έψιλον λέει έστειλαν στον κυρ Κώστα ανυπόγραφη και καλογραμμένη επιστολή με επικεφαλίδα μία φράση γραμμένη στα αρχαιοελληνικά για τους μυημένους. Στην επιστολή εξηγούσαν διάφορα αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι τιμώρησαν τον κυρ Γιάννη που είπε περισσότερα απ΄ όσα οι ίδιοι του είχαν επιτρέψει να αποκαλύψει.

1. Συμπέρασμα: Ο κυρ Γιάννης είναι ο γνήσιος εκφραστής του δικτύου 'Έψιλον", το οποίο δίκτυο είναι παγκόσμιο αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν οι Έψιλον Εσωτερικού και το σημαντικότερο υπάρχουν 5 οντότητες που δεν είναι φυσικά πρόσωπα.

Ο κυρ Παντελής είπε για τα βιβλία που κυκλοφορούν για τους Έψιλον είναι αναξιόπιστα και ασόβαρα αλλά τα άρθρα που έχουν γραφτεί στον τύπο είναι αξιόπιστα και σοβαρά, (παρεμπιπτόντως, τη συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων τα έχει γράψει ο κυρ Παντελής).

2. Συμπέρασμα: δεν χρειάζεται να ασχολείται κάποιος 15 χρόνια με τους Έψιλον για να καταλάβει ότι τα βιβλία του κεραμοποιού και των άλλων είναι για τα μπάζα και μόνο ως δομή βιβλίου για το περιεχόμενο ούτε λόγος. Ο λαός πρέπει να παίρνει σοβαρά μόνο όσα γράφει στο περιοδικό του ο κυρ Παντελής.

Πήραν συνέντευξη από τον Κεραμοποιό και ο οποίος μας εξήγησε τη δομή των Έψιλον και τις κατηγορίες και ότι αυτός είναι αγγελιοφόρος των Έψιλον.

Επίσης πήραν συνέντευξη και από έναν δημοσιογράφο-ερευνητή, ο οποίος ευθαρσώς δήλωσε: Δεν υπάρχουν Έψιλον.

3. Συμπέρασμα: Ο ερευνητής έριξε στον Καιάδα την εκπομπή του κυρ Κώστα. Διότι δεν είναι δυνατόν να φέρνει η παραγωγή αξιοσέβαστους πολίτες της Θεσσαλονίκης, να μαζεύει τόσο λαό στο πάνελ, να δίνει ακριβά δώρα, να συγκεντρώνει 15 ημέρες υλικό και να βγαίνει ο άλλος και να λέει ότι: "εγώ 25 χρόνια ασχολούμαι με αυτή την ομάδα και δεν βρήκα τίποτε. Τη θεωρώ ανύπαρκτη".

Η πιο συμπαθής φυσιογνωμία ήταν ο αστροφυσικός από την Πάτρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η ομάδα Έψιλον έχει συνέπεια και συνέχεια στην Ελλάδα, από την εποχή της Φιλικής Εταιρίας που ήταν Έψιλον.

4. Συμπέρασμα: υπάρχει η ομάδα Έψιλον αλλά προφανώς δεν έχουν σχέση με τις οντότητες του κυρ Γιάννη ή την κατάταξη του Κεραμοποιού.

Επίσης παρουσίασαν μια συνέντευξη ενός ελληνοαμερικανού στον κυρ Παντελή, ο οποίος κάποτε ανήκε στην ομάδα Έψιλον της Αμερικής, την οποία ομάδα την διέλυσαν κάποιοι ύποπτοι αλλά τώρα τελευταία κάποιοι εξ αυτών της παλαιάς ομάδας ενεργοποιούνται να ανασυστήσουν την ομάδα Έψιλον.

5. Συμπέρασμα: αναμένουμε τη δράση της νέας εξ Αμερικής ομάδας Έψιλον.

Ο κυρ Γιάννης ισχυρίστηκε ότι η ομάδα Έψιλον θα εμφανιστεί με κάποιο τρόπο έως το καλοκαίρι το αργότερο. Βέβαια προκύπτει το ερώτημα πως θα εμφανιστεί αφού ισχυρίζονται ότι δεν αποκαλύπτονται. Περίεργο αλλά ο χρόνος θα δείξει την αξιοπιστία των λεγόμενων του κυρ Γιάννη.

Εξ όλων όσων εγώ άκουσα και αξιολόγησα το σημαντικότερο ήταν ότι υπάρχει και το αντίπαλο δέος στην ομάδα Έψιλον. Αυτό το δήλωσε και ο κυρ Παντελής. Και αν κατάλαβα καλά το αντίπαλο δέος αποτελείται από σιωνιστές.

Συμπέρασμα.

Η Χώρα βρίσκεται στην αρχή μιας μεγάλης κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής κρίσης με συνέπεια η Ομάδα Έψιλον αποφάσισε να ενεργοποιηθεί προφανώς με στόχο να σώσει την Ελλάδα.

Δεν γνωρίζω αν θα μοιράσει τριχίλιαρα όπως μοίρασε η Νέα Δημοκρατία στους πυρόπληκτους της Ηλείας και πήρε τις εκλογές.

Υ.Γ. 1. Αν δεν βγάζετε άκρη είναι διότι κάπως έτσι κινήθηκε και η εκπομπή δηλαδή εν μέσω διαφημίσεων, διακοπών, βίντεο κλπ κλπ.

Υ.Γ. 2 Για ευνόητους λόγους δεν βάζω τα επίθετα των πρωταγωνιστών!

8 σχόλια:

Κλείτωρ είπε...

δηλαδή έρχονται τα ούφο;

LoLa είπε...

Η συνέντευξη του Αριβάνη είχε δωθεί στον περιοδικό εν έτει 1999(ή 2000)... Νωρίς το θυμήθηκαν.

Κατά τα άλλα τι να πω;
Ρε κουπς, δεν φτιάχνουμε ένα καφέ-πολυχώρο στην Αθήνα, να πείσουμε μερικούς γραφικούς να ομολογήσουν πως διακτινίζονται συχνά οι Νότιοι Έψιλον στα τραπεζάκια μας και να χεστούμε στο τάληρο;

Koupakia είπε...

Κλείτωρ

Με βάση τα λεγόμενα του Κυρ Γιάννη οσονούπω!

Λόλα

Δεν είναι κακή η ιδέα του καφέ - πολυχώρου!

Κλείτωρ είπε...

πάω να βάλω τα καλά μου να τα περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

ομας Υ-ψιλον: το αντίπαλον δέος!

---

ο μπαρμπαγιαννης καπου θα παρακουσε, ο σιορ-παπαραντελης ομως εχει οντως δυνατη αντιγραφιδα!

αλλα ο μεταφυζικ χαχαρδαβεβελας εχει ακουσει περι UMMO-case αραγες?

εργδημεργ είπε...

Κουπ, μη μου πεις ότι ξενύχτησες για να δεις κυρ-Κώστα!

Βρε, να μ' ακους εμένα! Μην ξοδεύεις δυνάμεις νυχτιάτικα! Βάλε τη ντιβιντιέρα να γράφει και βγες για τσίπουρα με φίλους! (Άμα βαρυέσαι για έξοδο, κόψ' το στο πλάϊ και στο ροχαλητο!)

Θα τους νοικοκυρέψω κι εγω οσονούπω στο μπλόγκι μου, αλλα θέλω πρώτα να κατεβάσω καναδυο captures απ' το βίδεον!

Υγ: Υποψιάζομαι ότι πριν χεστείτε στο τάλληρο με την καφετέρια-πολυχώρο προσεχως, χεστήκατε στο γέλιο! :-)

Υγ 2: Η υπεύθυνη της καφετέριας-πολυχώρου της Αρετσους λέγεται ...Ρεβέκκα! Πώς το ανέχεται ο κυρ-Γιάννης αυτο; Έ; :-)

Koupakia είπε...

Κλείτωρ!
Έσο έτοιμος!
Διότι οι Οντότητες είναι παντού και πουθενά. Και οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να εμφανιστούν. Δεν γνωρίζω όμως αν έχουν πάρει την άδεια των Ύπατων Ελλήνων.

megapolisomancy!

Μη βάζεις λόγια στον κυρ Κώστα!
Πράγματι δυνατή η γραφίδα του κυρ Παντελή αλλά κυρίως ξέρει τον τρόπο να την κάνει!

Εργολάβε!
Είπα να πάρω μια "ζωντανή" εικόνα από τα τέρατα της Εψιλονολογίας.
Υ.Γ. Περιμένω!

εργδημεργ είπε...

Το σκάρωσα! Σπεύσατε!