15 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΡΜΑΝΔΟΙ ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ!

Γνωστή θρησκευτική σέχτα των λεγόμενων "Ελλήνων Εθνικών στο θρήσκευμα", η οποία ισχυρίζεται:
ότι αποτελούν τους μόνους εκ των νεοελλήνων, οι οποίοι ακολουθούν τα βήματα των προγόνων μας, δηλαδή των αληθινών Ελλήνων, όπως φυσικά αυτοί θεωρούν ό,τι πρέσβευαν οι πρόγονοί μας, (άλλωστε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού είναι αναφαίρετο για τον καθένα μας), δηλώνει:

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ αποτελεί μια αδιάσπαστη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ γλώσσας, παιδείας (μόρφωσης, αγωγής), τρόπου σκέψης (νοοτροπίας), συλλογικής οργάνωσης, τρόπου ζωής, ηθικής στάσης (Αρετή) και συγκεκριμένων θρησκευτικών αντιλήψεων.

Η παραπάνω άποψη ουδόλως διαφέρει από την άποψη Καρατζαφέρη περί του ποιος είναι πατριώτης. Και σύμφωνα με την τελευταία του δήλωση στη Βουλή: Πατριώτες είναι μόνο οι ψηφοφόροι, οπαδοί, βουλευτές και παρατρεχάμενοι του ΛΑΟΣ!

Τελικά τον "Ελληνισμό" σύμφωνα με την παραπάνω σέχτα, τον εκπροσωπούν κάποια νούμερα που τρέχουν στις διάφορες αρχαιότητες να εκτελέσουν δήθεν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα!

Βρε νούμερα, νομίζετε ότι διαφέρετε από αυτούς που τρέχουν στη Τήνο, στην Πάρο, Στο Βέρμιο και αλλαχού τον 15αυγουστο;

Έλεος γραφικοί neoethnicensis! πρωτίστως εσείς με τις μπούρδες σας προσβάλλετε τους προγόνους μας!

Σύγχρονοι Δελαπατρίδηδες!

Υ.Γ. Δηλαδή βρε νούμερα οι πρόγονοί μας ήταν μια μάζα που λειτουργούσε ενιαία και αδιαίρετα κάτι σαν χριστιανικό κοπάδι;
Έλεος!








Δεν υπάρχουν σχόλια: