24 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΟΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΤΡΑΒΑ!

Μας τελείωσε το συνέδριο του Κ.Κ.Ε και μπροστάρης των νεοσταλινικών εκλέχτηκε για μια ακόμη φορά η γνωστή σ.Αλέκα Παπαρήγα και ακόμη τα πρωτοπαλίκαρα Μάκης ο σκληρός, Μήτσος ο ντενεκές και ο Τσέιμικος ο γουναράς, ισχυροποίησαν, κατά πως λένε οι πληροφορίες, τη θέση τους.

Για να σας πω την αλήθεια το νέο Πολιτικό Γραφείο που ακόμη δεν το έχω δει αλλά προαισθάνομαι ότι θα θυμίζει εντόνως την εποχή που κυριαρχούσαν οι τσαγκάρηδες που τόπαιζαν στρατηγοί στα αντίστοιχα πολιτικά γραφεία του Κ.Κ.Ε.

Πάντως από το σύνολο των ντοκουμέντων που κυκλοφόρησαν, μία φράση της σ. Αλέκας αξίζει κάποιος να προσέξει.

Η σ. Αλέκα δήλωσε: ότι σκοπός του ΚΚΕ δεν είναι η κυβερνητική αλλαγή, αλλά η αλλαγή στο επίπεδο εξουσίας και αυτό δεν θα είναι απλά έργο μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Το πιάσατε το υπονοούμενο;

Νομίζετε τυχαίο είναι ότι μετά από 35 χρόνια ενισχύεται η θέση του Μήτσου του ντενεκέ ή του Τσέιμικου του Γουναρά; Κάποιοι πρέπει να ετοιμάσουν τη λαϊκή επανάσταση. Και αφού δεν θα είναι έργο μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας αλλά και άλλων ενεργειών δηλαδή τις εξής μίας: «Ένοπλος Αγώνας». Επειδή άλλος τρόπος για αλλαγή εξουσίας, όπως την εννοεί η Αλέκα, (εκτός της κοινοβουλευτικής διαδικασίας), δεν υπάρχει.

Εκτός και αν πιστεύει η Αλέκα: ότι έχοντας νικήσει κοινοβουλευτικά και παράλληλα αναπτύξει ισχυρό λαϊκό κίνημα από τα κάτω, θα ανατρέψει τις δομές του αστικού κράτους για να εγκαθιδρύσει τη δικτατορία του Προλεταριάτου. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να της επισημάνω, με όλο το σεβασμό που θρέφω για το πρόσωπό της και για τις φοβερές ιδεολογικοπολιτικές της ικανότητες, ότι βρίσκεται σε ύπνο βαθύ έως πολύ βαθύ και καιρός είναι στην ηλικία της να ξυπνήσει και να μη λέει μπούρδες, Και ο δρόμος που διάλεξε υπερασπίζοντας τάχα μου τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των εργαζόμενων είναι ο δρόμος του βολέματος κάποιων άεργων του Περισσού και τίποτε περισσότερο.

Υ.Γ. Ως υστερόγραφο θα ήθελα να υπενθυμίσω στη σ. Αλέκα τις νούμερο ένα αιτίες της ήττας του Δ.Σ.Ε. στον εμφύλιο όπως αυτές καταγράφτηκαν στο «Ντοκουμέντο της Λίμνης Ρίτσα»:

α) Η αδυναμία του ΚΚΕ να λύσει το πρόβλημα των εφεδρειών του ΔΣΕ, καθώς και του εφοδιασμού των τμημάτων του ΔΣΕ που βρίσκονταν στις περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας.

β) Η βοήθεια που οι Αμερικάνοι και οι Εγγλέζοι έδωσαν στο μοναρχοφασισμό.

γ) Η προδοσία της κλίκας του Τίτο.

Τις υπενθυμίζω διότι πουθενά δεν αναφέρετε ως αιτία, ο κάλος των τότε εγκεφάλων του ΚΚΕ. Ώστε να αντιληφθεί και εγκαίρως να αφαιρεθεί από τους σημερινούς "εγκεφάλους" του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: