15 Αυγούστου 2008

Ο ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ - ΔΙΑΣΩΘΕΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Μ.Φ.!

Ο Ψυχισμός του Έλληνα – ο Χαριστέας και οι Εβραίοι!


Συχνά πυκνά διαβάζουμε για διάφορα περίεργα συμβάντα, ανεξιχνίαστα περιστατικά, περίεργα πειράματα και άλλα ενδιαφέροντα ή μη στα γνωστά περιοδικά του χώρου! Τελευταία της μόδας είναι το θέμα της ψυχικής ενέργειας και μάλιστα - όπως πάντα - αυτή των Ελλήνων. Η οποία πιθανόν λόγω του ελαιόλαδου και του ασβεστόλιθου είναι ισχυρότερη των άλλων!

Στη συνέχεια θα αποδείξω ορισμένες αντιφάσεις αλλά και ποια είναι τελικά η ισχυρότερη ψυχική ενέργεια στον κόσμο!

Το βασικό γεγονός προβληματισμού είναι το γκολ του Χαριστέα. Το γνωστό μηχάνημα του πανεπιστήμιου του Princeton μέσω του σταθμού της Αθήνας, κατέγραψε σημαντική ανωμαλία πριν την επίτευξη του γκολ του Χαριστέα. Και όπως αναφέρει σε σχετικό του άρθρο ο κ. Βουδούρης στο τελευταίο τεύχος του ΤΜ, ένα τέταρτο πριν την επίτευξη του γκολ, με βάσει τη μαρτυρία του κ. Γ. Πηλιούνη, το πρόγραμμα κατέγραψε ένα τρομερό πικ, ένα τέτρτο πριν το γκολ και ως το γκολ. Και ο κ. Βουδούρης καταλήγει: Είναι δυνατόν, οι ψυχές των Ελλήνων από όλο τον κόσμο, συντονισμένες, καθοδήγησαν την πορεία της μπάλας από το κόρνερ έως και τα δίκτυα και έτσι να προκάλεσαν το γκολ!

Βεβαίως ο παραπάνω ισχυρισμός θα μπορούσε να προκαλέσει εύλογα ερωτήματα όπως:

Εντάξει εμείς προκαλέσαμε το γκολ, (ο ίδιος μπορώ να αφηγηθώ και την προσωπική εμπειρία που είχα λίγα δευτερόλεπτα πριν την επίτευξη του γκολ, όταν ο διπλανός μου, (μιας κάποιας ηλικίας), στο ξενοδοχείο που έβλεπα τον αγώνα στην Παραλία Σκοτείνας, μου είπε: «και τώρα θα μπει γκολ», προσωπικά αμφιβάλω αν ο εν λόγω συνταξιούχος γνώριζε λεπτομέρειες τα περί του ποδοσφαίρου), αλλά την ίδια στιγμή αυτοί οι Πορτογάλοι δεν είχαν καμιά ψυχική ενέργεια ούτως ώστε να αποτρέψουν το γκολ αν και έπαιζαν στην έδρα τους; Ή είχαν αλλά μπρος στην ελληνική ψυχική δύναμη ήταν ανίσχυρη; Ποιος αλήθεια μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα;

Επίσης, γεννάται το ερώτημα γιατί οι Αμερικανοί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το κτύπημα στους Πύργους! Αφού είχε καταγραφεί στο μηχάνημα έντονη ανοδική κλίση πέντε ώρες πριν το κτύπημα! Δε θα έπρεπε αυτή η ισχυρή ψυχική ενέργεια των Αμερικανών να αποτρέψει το κτύπημα;

Η αλήθεια είναι, ότι η Ελληνική ψυχική ενέργεια να είναι πολύ ισχυρή λόγω ελαιολάδου και ασβεστόλιθου και ανατρέπει ψυχικές ενέργειες άλλων λαών, όπως για παράδειγμα των Πορτογάλων, Γάλων και Τσέχων αλλά πιστεύω, ότι είναι κατώτερη από την εβραϊκή ψυχική ενέργεια, η οποία για παράδειγμα χθες το βράδυ στην Τούμπα έκανε τον Αναστασιάδη να δει αστεράκια και τους 28000 οπαδούς να κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Πιθανότατα η απανταχού Εβραίοι επέδρασαν θετικά για την επίτευξη των γκολ και μέσω της ψυχικής των ενέργειας οδήγησαν την μπάλα στα δίκτυα!

Το ίδιο κατώτερη από την εβραϊκή, είναι και η ψυχική ενέργεια των Αμερικανών αφού οι Εβραίοι γνώριζαν για το κτύπημα στους δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης και για αυτό απουσίαζαν εκείνη την ημέρα και πιθανόν να συνέβαλαν στο να οδηγηθούν τα αεροπλάνα στο στόχο τους και ταυτόχρονα να εξουδετερώσουν τόσο την αμερικάνικη ψυχική ενέργεια όσο και τα μέτρα ασφαλείας!

Για το θέμα των ακραίων καιρικών φαινομένων, των σεισμών και των καταποντισμών, που προβλέπει ο κ. Παππάς, ότι θα συμβούν κατά τη διάρκεια των αγώνων, στερείται σοβαρότητας, διότι η πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί να γίνουν επιτυχημένοι Ολυμπιακοί Αγώνες και να πάρει η Ελλάδα όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια άρα η θετική ψυχική ενέργεια θα υπερισχύσει της αρνητικής ψυχικής ενέργειας !

Άλλωστε ποιοι την αρνούνται; Κάτι νεοπαγανιστές, κάτι κομμουνιστές, κάτι εθνικοσοσιαλιστές και κάτι μαυροφορουμιστές!

Αν μάλιστα οι αθλητές μας ακολουθήσουν τη συνταγή του ελαιόλαδου θα σκίσουν τους πάντες και τα πάντα ακόμη και σε αγωνίσματα όπως η κολύμβηση, που είμαστε πάτοι!

Εδώ μπορώ να ανακράξω:

Ζήτω το ελαιόλαδο!

Υ.Γ. Πάντως στους ολυμπιακούς του Πεκίνου ο ψυχισμός του Έλληνα είναι στο ναδίρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: