9 Αυγούστου 2008

Homo sapiens mizadorosiensis!

Πρόκειται περί φρούτων που ευδοκιμούν παρά των κομμάτων εξουσίας.
Υπολογίζεται ότι τα φρούτα αυτά ανέρχονται σε 10000 περίπου.

Χαρακτηρίζονται από 2 περιόδους:

1. Περίοδος. Αφορά την περίοδο της χειμερίας νάρκης δηλαδή την περίοδο που το κόμμα εξουσίας βρίσκεται στην αντιπολίτευση. Την περίοδο αυτή καταναλώνουν τη συσσωρευμένη μίζα.

2. Περίοδος. Αφορά την περίοδο της συλλογής μιζών. Πρόκειται για την περίοδο που το κόμμα εξουσίας βρίσκεται στην Κυβέρνηση. Τότε οι Homo sapiens mizadorosiensis καταλαμβάνουν τις εύφορες πεδιάδες των Διοικητικών Συμβουλίων των Οργανισμών, των ΔΕΚΟ, των Εταιριών του Δημοσίου και των θέσεων παρά των Υπουργών και Υφυπουργών.

Την περίοδο αυτή οι Homo sapiens mizadorosiensis αφενός αναπληρώνουν το τμήμα εκείνο της μίζας που καταναλώθηκε την προηγούμενη περίοδο και ταυτοχρόνως αποθηκεύουν νέες ποσότητες για την περίοδο των ισχνών αγελάδων!

Τέλος μια σημαντική ιδιότητα των Homo sapiens mizadorosiensis είναι να γαμούν γυναίκες είτε από το μόνιμο προσωπικό είτε από τις συμβασιούχες!

Υ.Γ. Εκ του Τύπου:

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens. Τα νέα στοιχεία τα οποία αξιολογούνται ως σημαντικά -σύμφωνα με πληροφορίες- έρχονται από την Κύπρο και έχουν να κάνουν με πέντε ελεγχόμενα ως «καυτά» εμβάσματα που φέρονται να διακινήθηκαν εποχή διακυβέρνησης της Ν.Δ. (από 18/11/2004 έως 6/7/2005), συνολικού ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: