28 Αυγούστου 2008

Η ΚΕΔΚΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΙΟ!

Τα τζιμάνια της ΚΕΔΚΕ στη διάρκεια της μελέτης του Καποδίστρια 2, εντόπισαν λέει ένα ιστορικό οικισμό!

Πρόκειται για τον οικισμό Θρακών και Μακεδόνων νοτίως της Πάρνηθος λίγο παραπάνω από το Ολυμπιακό Χωρίο! Αν στρίψετε στην έξοδο του Ολυμπιακού Χωριού από την Εθνική Αθηνών - Λαμίας, μετά το Ολυμπιακό Χωριό εντοπίζεται περί ου ο λόγος οικισμός. Το όνομα Θρακών και Μακεδόνων φαίνεται ξύπνησε μνήμες στα Τζιμάνια και είπαν να τον κάνουν Δήμο στον Καποδίστρια νούμερο2. Μη μας πάρουν οι γυφτοσκοπιανοί τη Μακεδονία και οι Τούρκοι τη Θράκη!

Υποθέτω σε αυτό θα συντέλεσε και ο Δήμαρχος Μενιδίου! Λένε ότι αν και Δήμαρχος Μενιδίου, διαμένει στον ηρωικό τόπο των Θρακών και Μακεδόνων. Θα είναι φαίνεται ή Θραξ ή Μακεδών!

Μπράβο στη ΚΕΔΚΕ που ανακάλυψε αυτόν τον ιστορικό οικισμό!

Είναι πατριώτες!

Αλλά ένα μεγάλο μπράβο και στον Πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ αν και Πελοποννήσιος είδε την ιστορική αναγκαιότητα να γίνει Δήμος ο οικισμός Θρακών και Μακεδόνων!

Το χαρίζω στα Τζιμάνια του ΚΕΔΚΕ!

www.fatsimare.net/profile/video/video.php?v=0724882p8um

Υ.Γ. Και είπαμε στην επόμενη μετά την έξοδο της Λυκόβρυσης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας θα συναντήσετε την έξοδο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ και μετά από 3 εισόδους που οδηγουν ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ θα προχωρήσετε ευθεία και στο τέρμα του δρόμου αρχίζει ο ιστορικός οικισμός ΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: