4 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ.

Ως μέλος του ΚΚΕ από το 1974 και μέχρι τη διάλυση του ενιαίου Συνασπισμού αφού εν μία νυκτί βρεθήκαμε εκτός του λεγόμενου επαναστατικού κινήματος, 18 χρόνια μετά ακούγοντας την Γ.Γ. του ΚΚΕ, διαπιστώνω ότι ή στραβά αρμενίζει ή στραβός είναι ο γιαλός. Και δεν μιλάω για τις θεωρητικές διαφωνίες που έχω με την Κυρία, και γενικότερα με τους θεωρητικούς του σημερινού ΚΚΕ, που στο κάτω κάτω της γραφής ουδείς κατέχει το αλάνθαστο και τον τέλειο τρόπο διαλεχτικής σκέψης αλλά με τον τρόπο και με τα επιχειρήματα που απευθύνεται σε εκτός του ΚΚΕ πολίτες για να το ψηφίσουν, που ένας εν δυνάμει εξ αυτών είμαι. Και εξηγούμαι:

Τι ζητεί από μένα τον ψηφοφόρο;
Να μην ψηφίσω αφενός ένα εκ των δύο διαχειριστών του καπιταλιστικού συστήματος, διότι έχουν ίδια αντεργατική πολιτική κι στην ουσία δεν αλλάζει τίποτε κι αφετέρου να ψηφίσω ΚΚΕ. Εν κατακλείδι θεωρεί κλειδί για τις εξελίξεις την αποδυνάμωση των δύο μεγάλων κομμάτων.

Γιατί διαφωνώ.

Η αποδυνάμωση των δύο μεγάλων κομμάτων, που ταυτοχρόνως αποτελούν και τους διαχειριστές του καπιταλιστικού συστήματος, θα οδηγήσει νομοτελειακά στην συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων, που ως προοπτική για τον μέσο Έλληνα Πολίτη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Διότι δεν είναι δυνατόν να ταυτίζονται τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας της Χώρας με τα επιχειρηματικά συμφέροντα του ΣΕΒ, των Τραπεζών, των Εμπόρων, των Κατασκευαστικών Εταιριών και των Εισαγωγέων, οι οποίοι επιθυμούν τη συγκυβέρνηση. Συνεπώς την αποδυνάμωση, την αβεβαιότητα και την μη αυτοδυναμία, θα την πληρώσουν οι αδύναμοι και οι μικρομεσαίοι.

Να ψηφίσω ΚΚΕ για να είναι δυνατό στη ΒΟΥΛΗ χωρίς την προοπτική εξουσίας και αλλαγής του κοινωνικοοικονομικουπολιτικού συστήματος δηλαδή για την εγκαθίδρυση αρχικώς του σοσιαλιστικού συστήματος και εν συνεχεία της οικοδόμησης του κομμουνισμού δηλαδή της εγκαθίδρυσης της αταξικής κοινωνίας και της κατάργησης του κράτους, δεν πρόκειται να το κάνω, όσο δεν βγαίνουν ανοικτά να καλέσουν τον Ελληνικό Λαό, να ψηφίσει ΚΚΕ για να τελειώσει ο καπιταλισμός.

Οι αλλοπρόσαλλες θεωρητικές κυβιστήσεις των δήθεν θεωρητικών του Μαρξισμού του Περισσού, προφανώς δεν με συγκινούν και δεν με πείθουν να ψηφίσω ΚΚΕ με μόνο αντίκτυπο το αμφιλεγόμενο ψαλίδισμα των δύο μεγάλων κομμάτων.

Υ.Γ. Σε χθεσινή δημοσκόπηση της CPO, προέκυψε ότι το 61% περίπου γουστάρει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης κωθώνια του Περισσού.

3 σχόλια:

Κλείτωρ είπε...

οπότε; Πάμε εκδρομή;

Koupakia είπε...

Διακοπές στην Κω

Ανώνυμος είπε...

ξεκινω μαθηματα ιστιοπλοιας!

οι 50 τομοι του λενιν μου καθισαν στο στομαχι!