24 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Χθες μίλαγε η Αλέκα στο Περιστέρι.
Εντάξει ο ξύλινος λόγος είναι δεδομένος και δεν θα αλλάξειαπό την μια μέρα στην άλλη, από στελέχη του ΚΚΕ που μέσω αυτού του λόγου απευθύνονται στα προβατάκια που καθοδηγούν αλλά ποτέ δεν θα περίμενα ότι θα γύριζαν τόσο πίσω. Να φθάσουν δηλαδή στο 1848 όταν για πρώτη φορά εκδόθηκε το κομμουνιστικό μανιφέστο, (Ένα φάντασμα πλανιέται στην Ευρώπη: το φάντασμα του κομμουνισμού, ο πάπας και ο τσάρος, ο Μέτερνιχ κι ο Γκιζό, γάλλοι ριζοσπάστες και γερμανοί αστυνομικοί.......).

Ιδού με ποιά φράση η Αλέκα, (φαντάζομαι), θα δημιούργησε ρίγη ενθουσιασμού στο πλήθος που την παρακολουθούσε και πόσες στρατιές ψηφοφόρων θα πείστηκαν να ρίξουν τον ψήφο τους στο ΚΚΕ:

«Την Κυριακή το βράδυ οι κεφαλαιοκράτες θα πρέπει να νιώθουν από ανατριχίλα μέχρι πανικό για την άνοδο του εκλογικού ποσοστού του ΚΚΕ»

Έχω την εντύπωση ότι οι: Βγενόπουλος, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης, Αγγελόπουλοι, Λάτσης και καμιά δεκαριά κατασκευαστές από χθες το βράδυ έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Τελικά όντως εκεί στον Περισσό πρέπει να τους έχουν καεί και τα τελευταία κύτταρα του εγκεφάλου τους αλλιώς δεν εξηγείται αυτό το πισωγύρισμα στη 10ετία του 1930. Αλλά θα μου πεις τι περιμένεις, εδώ έβαλαν τον Μάκη να παράγει ιδεολογία, το πισωγύρισμα με μάρανε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό και τα εύσημα από εκπροσώπους
του κεφαλαίου: 'Είναι πιστό στις αρχές του",
στα τέτοια μας δηλ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πήρε το μάτι μου σε ψηφοδέλτιο της
ιδ. πατρίδας σου.


placer

Koupakia είπε...

Είναι της φάρας, αν εννοείς τον Μιχάλη Π.

placer είπε...

Ναι.
Καλή του επιτυχία!


placer