17 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΡΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!

Προσωπικά τα ντιπέιτ τάχω γραμμένα και πιστεύω ότι και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων. Είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο καμία επίδραση δεν έχει στην απόφαση του ψηφοφόρου για την επιλογή του κόμματος που θα ψηφίσει. Συνεπώς δεν κατανοώ όλη αυτή την πρεμούρα των κομμάτων για τις λεπτομέρειες και τον τρόπο του ανιαρού και κακόγουστου αυτού πανηγυριού.

Περισσότερο όμως μου κάνει η εντύπωση η πολιτική αφέλεια για να πω ανοησία τόσο του ΚΚΕ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεν ΚΚΕ πρότεινε κοινές ερωτήσεις για όλους τους αρχηγούς και ο δε ΣΥΡΙΖΑ επίσης κοινές για να συγκρίνουν λέει οι πολίτες τα προγράμματα των κομμάτων.

Η πολιτική αφέλεια του ΚΚΕ προέρχεται από την πολιτική ανοησία του εκπροσώπου του, την κατανοώ πλήρως.(Διότι τι ιδεολογία μπορεί να παράγει ένα τούβλο); Δεν κατανοώ όμως την πολιτική αφέλεια του ΣΥΡΙΖΑ, όπου στα τόσα καθοδηγητικά κεφάλια κάποιο θα είχε την φαεινή ιδέα να πει: Ρε που πάμε; Κι αν οι δημοσιογράφοι μας ταράξουν στις ερωτήσεις για το τι δεν έκανε ο Καραμανλής και το τι θα κάνει ο Παπανδρέου, εμείς τι θα λέμε; Ή μήπως σκεφτήκανε να δώσουν σκονάκια στους δημοσιογράφους;

Έλα αιδοίο στον τόπο σου. Αριστερά είναι αυτή ή αλιεία στα θολά νερά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουμε φτασει στη φαση:

δεν γνωριζει η δεξια μας τι ποιει η αριστερα μας!

η αλλοιως:

τα τουβλα στον πατο κι οι φελλοι στην επιφανεια!

:-)

παντως δεν ανησυχω:

οι τρελλοι δεν τρελλαινονται

εργδημεργ είπε...

Κούπ!

Αν νομίζεις ότι είμαστε τρελλοκομείο, τί να πουν και οι Γιαπωνέζοι με την πρωθυπουργικη σύζυγο! Δες εδω:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1054317&lngDtrID=252

(Εμεις δεν έχουμε τέτοια φρούτα, διότι η σύζυξ του απερχόμενου παίρνει μεν διδακτορικα αέρα-πατέρα, αλλα δεν μιλάει. Ούτε γράφει βιβλία.
Αλλα σύντομα θ' αποκτήσουμε πρωθυπουργικη... μαμα! http://2mnka.wordpress.com/2009/09/13/xa-xa/ )

Koupakia είπε...

Εργολάβε!
Από το να επισκέπτονται τον Παπαντρέου εξωγήινοι, προτιμώ την μαμά.:)