2 Ιουλίου 2009

ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ (2)!

Μεγάλη πλάκα έχει το ζήτημα!
10% επί της αντικειμενικής αξίας + 250 ευρώ στο μηχανικό, (σιγά μη ξέχναγε το σινάφι του ο κουφός), αλλά καμία σιγουριά για το μέλλον. Σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι Δήμοι και η Εφορία αφού ως γνωστόν δεν αποτελεί μόνο πολεοδομική παράβαση! Οι έχοντες ημιυπαίθριους χώρους, σκεφτείτετο καλά!

Πάντως το μεν Τεχνικό Επιμελητήριο ετοιμάζει προσφυγή, όπως δήλωσε στον Φλας ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ. Ο δε Σουφλιάς εξαπολύει μύδρους κατά των δικαστών, δηλαδή αλαλούμ:

Θλίβομαι, είπε, όταν βλέπω δικαστές να προτρέχουν και να λένε δημόσια την προσωπική τους άποψη, πολλές φορές επιπόλαια γιατί δεν έχουν διαβάσει τις διατάξεις. Πρόκειται, πρόσθεσε, για «καταδικαστέες πράξεις» και υπογράμμισε πως οι δικαστές «αποφαίνονται από έδρας».











5 σχόλια:

Η ελιά είπε...

Αρπαχτη ειναι,και αφου τους βαλουν στο χερι θα τους γδερνουν συνεχεια!!

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια ήταν πάντα η δεξιά.
Όταν είναι να χάσει τις εκλογές τότε τότε χτυπάει τον κόσμο περισσότερο.
Γκανγκστερικά και εκδικητικά.
Βέβαια εσείς στις παραλίες τι ανάγκη έχετε.
Εύτυχως κιόλας που στις 7 Ιουνίου δεν έφυγε η θάλασσα διότι κάτι πληροφορίες έλεγαν οτι μόνο εκείνη τη μέρα θα ήταν εκεί η θάλασσα,μετά θα έφευγε.

Η ελιά είπε...

εχεις δικαιο ,πολυ δεν πηγαν να ψηφισουν στις 7 ιουνη(φυσικα δεν ημουν απο αυτους)οποτε μαλλον δικαιουμαι δια να ομιλω!!!!

Η ελιά είπε...

Στου κουφου την πορτα οσο θες βροντα.Αυτοι δεν καταλαβαινουν τιποτα,θα τα ισοπεδωσουν ολα μεχρι να ξεκουμπιστουν!!

Koupakia είπε...

Όσα προκάμνουν!