12 Ιουλίου 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ!

1. Θα πάει λέει σε εκλογές το φθινόπωρο αν μειωθεί η διαφορά με τους Πασόκους αλλιώς ως γνωστόν θα τον σύρουν το Μάρτιο σε εκλογές θέλει δεν θέλει και θα φάει ξεγυρισμένη σφαλιάρα! Εκτός και αν μπορέσει να τον ξελασπώσει η Μπουμπού με την GPO του Καλογρίτσα, μάλλον δύσκολο!

2. Εκεί που πανηγύριζαν την επιτυχία της συνεργασίας ΕΥΠ - Αστυνομίας οι πανηγυρτζήδες, βγήκαν στη φόρα ονόματα όπως της πρώην Δημάρχου και υποψήφιας ευρωβουλευτίνας της Ν.Δ. και επιπρόσθετα διευθύντριας του γραφείου του Σαλμά. Ακούστηκαν τα ονόματα Καμμένου, Μαρκογιαννάκη, ενός Αρχιφύλακα και ενός Διευθυντή Φυλακών καθώς και ενός Αργύρη Γενικού. Και επειδή οι αργύρηδες γενικοί δεν είναι πολλοί παρά μόνο ένας, άναψαν λαμπάκια. Μπούμερανγκ λοιπόν η επιτυχία. Προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευστα μέσω του γνωστού φουκαρατζίκου κυβερνητικού εκπροσώπου!

3. Διαδίδεται εκ Γερμανίας ότι ο Χριστοφοράκος κατέθεσε ονόματα και λογαριασμούς τόσο για τις συναλλαγές του με τον μακαρίτη Βαρθολομαίο, (χάρηκα ιδιαίτερα για την αθώωση του κερατά συζύγου), μέσω του οποίου έμπαιναν τα χρήματα στα ταμεία της ΝουΔου και 4 υπουργών. 2 ΝουΔου και 2 Πασόκων. Ο Χριστοφοράκος δεν ανήκει στην συνομοταξία του Βλαστού για να επικαλούνται αναξιοπιστία! Μεγαλοστέλεχος ισχυρής πολυεθνικής ήταν και δεν έκανε του κεφαλιού του!

Για να δούμε τι θα δούμε λίαν συντόμως ταχιά πρωϊ!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εγω θελω να ακουσω τη σφαλιαρα να πεφτει σε τονο ματζορε στον παχυ σβερκο του ξεφτιλα του μπουλη!