10 Ιουλίου 2009

Α ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ!

Συντονισμένη επίθεση στους δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορουμένων στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή κ. Π. Παναγόπουλου, διότι όπως ισχυρίζονται κύκλοι του Μαξίμου, με διαρροές στοιχείων επιχείρησαν να δημιουργήσουν εσκεμμένα εντυπώσεις σε βάρος κυβερνητικών στελεχών. Και το σημαντικότερο, επιχείρησαν με άκομψο τρόπο να δημιουργήσουν πολιτικά χαρακτηριστικά σε μια καθαρά ποινική υπόθεση, παραπλανώντας τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους.

Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με μια καθόλα αξιοπρεπή κυβέρνηση, η οποία διαχειρίζεται τα πάντα εδώ και 5 χρόνια και 5 μήνες, με πλήρη διαφάνεια, αξιοκρατία, τιμιότητα, ταπεινότητα και σεμνότητα.

Τους κουμπάρους, τα ομόλογα, τους πακιστανούς, το Βατοπέδι, τις υποκλοπές, τις μίζες από τα καρτέλ του γάλατος, την υπόθεση του Γερμανού κ.λ.π. είναι όλα δημιουργήματα πασοκικών πρακτόρων, που έχουν παραμείνει στο σύστημα!

Ευτυχώς σε αυτή τη Χώρα, υπάρχουν και οι γελοιογράφοι!

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=48&albid=2230#photoDetails

1 σχόλιο:

Βλαχοκυριλές είπε...

Όλα είναι μυθεύματα! Το μεγαλύτερο δε όλων είναι ότι η χώρα έχει κυβέρνηση. Φαμίλια είναι και ο μπούλης είναι ο αρχινονός.