12 Οκτωβρίου 2009

ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ!

Αν βρε αδερφέ κάνεις ένα πολιτικό λάθος, πρέπει νάχεις το θάρρος να το αναγνωρίσεις για να πας παραπέρα. Να προσπαθείς όμως να το κρύψεις κάτω από το χαλί το βέβαιο είναι ότι κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου.

Διάβασα λοιπόν στην ανακοίνωση των Οικολόγων - Πρασίνων ότι καλώς δεν δέχτηκαν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για κυβερνητική συνεργασία.
Και προφανώς έτσι εκτίμησαν πολιτικά ότι δεν είναι προς όφελος της Οικολογίας και του Περιβάλλοντος η συμμετοχή τους σε κυβερνητικό σχήμα.
Ως εδώ, (αν ήταν έτσι) είναι πολιτικά λογική μια τέτοια στάση και δεν μπαίνει κανένα επικριτικό σχόλιο. Διότι προφανώς μόνο ο χρόνος δείχνει, αν μια πολιτική ενέργεια είναι επιτυχημένη ή όχι.

Όμως ρε καραγκιόζηδες, κανένα ΠΑΣΟΚ σε κανένα κόμμα Οικολόγων - Πρασίνων δεν έκανε πρόταση συνεργασίας. Το ΠΑΣΟΚ έκανε πρόταση σε ένα φυσικό πρόσωπο που βρίσκεται μάλιστα στην Αυστρία.

Στους Οικολόγους - Πράσινους πρόταση συνεργασίας σε κυβερνητικό επίπεδο έκαναν οι: Θανάσης Λάλας - Κωνσταντίνος Μπογδάνος , οι οποίοι ως γνωστόν είναι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και δεν αντιπροσωπεύουν κανένα κόμμα.

Εσείς όμως ως πολιτικά κάφροι συνεχίζετε να αναμασάτε το παραμύθι ότι σας έγινε πρόταση. Προβλέπω ότι θα έχετε το πολιτικό τέλος των άλλων, που τη 10ετία του ΄90 έπαιζαν ποδόσφαιρο στην Πανεπιστημίου και έγραφαν μην τρώτε κατσικίσιο κρέας, διότι τα κατσίκια ευθύνονται για την αποψίλωση των δασών.

Ρε νούμερα.
Περισσότερα θα κερδίζατε αν παραδεχόσασταν ότι "φάγατε" μια φάρσα, από το να την παρουσιάζετε ως σοβαρή πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: