23 Οκτωβρίου 2009

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!

Ώστε λοιπόν Γάζα τα Εξάρχεια και ο Αλέξης αρχηγός της Χεζμπολάχ.

Όταν λοιπόν ο διανοούμενος αριστερός και "η λεγόμενη φωνή του Πολυτεχνείου" κάνει τον ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ στον μπάτσο, λογικά ο μπάτσος θα τον χώσει μέσα και αν δεν είναι φωνή του Πολυτεχνείου ο πάσα ένας, θα φάει και της χρονιάς του. Στην προκειμένη περίπτωση τον ΜΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ τον "έσωσε" ο υπουργός και ταυτοχρόνως έχασαν κάποιοι τα γαλόνια τους.

Η μαγκιά αγαπητέ διανοούμενε ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ "φωνή του Πολυτεχνείου", παρένθεση (την εξαργύρωση που έχει φάει αυτό το Πολυτεχνείο, δεν λέγεται), δεν είναι να σπρώχνουμε το κράνος του μπάτσου με το δάχτυλο και να του λέμε ποιος είσαι εσύ αλλά να πείσεις τον μπάτσο να μην είναι μπάτσος αλλά αστυφύλακας. Αυτό δηλαδή που λέει και η λέξη.

Αλλά που χάθηκε η αξιοπρέπεια για να την βρεις. Εσύ είπαμε: ΕΙΣΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και για να στο πω Λακκασουλιώτικα: Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν είσαι ή δεν είσαι φωνή του Πολυτεχνείου.

Διότι στην ουσία απέδειξες με την συμπεριφορά σου ότι είσαι ένας τίποτας.

Υ.Γ. Προφανώς ο Αλέξης δεν έχει πάει στη Γάζα για να τη συγκρίνει με τα Εξάρχεια και καλό είναι πριν ανοίξει το στόμα του να βουτάει πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό του, αν έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: