15 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!

Έντονος προβληματισμός κυριαρχεί στις τάξεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη μη συμμετοχή στο θρησκευτικό όρκο των βουλευτών της Αριστεράς και 4 του ΠΑΣΟΚ.

Άλλοι ιεράρχες θεωρούν ότι στην ορκωμοσία παρευρίσκονται πολλοί ιεράρχες και διάκονοι. Οι πιο προοδευτικοί, (αν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι υπάρχουν και τέτοιοι), θεωρούν ότι πρέπει να το δουν το ζήτημα. Άλλοι πιο άγριοι επεσήμαναν ότι αν δεν τους θέλουν να το ζητήσουν οι ίδιοι οι Βουλευτές. Τέλος υπήρξαν και οι σκληροπυρηνικοί, που δήλωσαν να εφαρμοστεί ο νόμος και το Σύνταγμα.

Τώρα, οι αντιστασιακοί του ΣΥΡΙΖΑ, (και σωστά), δεν προσήλθαν στον αγιασμό ενώ οι κομμουνιστές του ΚΚΕ παρευρίσκονταν. Τώρα πως συμβιβάζεται ένας που ισχυρίζεται ότι είναι κομμουνιστής και ο οποίος με διακηρύξεις, αποφάσεις, αφίσες, πανό και αγκιτάτσια να μας καλεί σε αντίσταση και ο ίδιος να μην κάνει το αυτονόητο δηλαδή να υποστηρίζει με σθένος τις βασικές του φιλοσοφικές απόψεις, μου είναι αδιανόητο.

Εξαιρείται η Κανέλλη, η οποία καμία σχέση δεν έχει με τη φιλοσοφία του διαλεχτικού υλισμού και φυσικά με την κομμουνιστική θεωρία.

Καιρός είναι να τελειώνουμε με το θρησκευτικό κράτος και να εκπολιτιστούμε λίγο περισσότερο από τους Ταλιμπάν. Στο κάτω κάτω καταντάει γελοίο άλλοι βουλευτές να είναι απέξω, σε άλλους να μην πλησιάζει ο Ιερώνυμος να τους ραντίσει και άλλοι όπως ο Καρατζαφέρης, να τρέχει από το βάθος της αίθουσας να προλάβει το ράντισμα από τους πρώτους.

Έλεος πια με αυτήν την υποκρισία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: