17 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

Επειδή ζήσαμε τον υπαρκτό σοσιαλισμό άρα εν δυνάμει γνωρίζουμε καλύτερα το μοντέλο που προβάλλει η Παπαρήγα και οι υποτακτικοί της και επειδή τίποτε διαφορετικό δεν έχει παρουσιάσει η Παπαρήγα από το αποτυχημένο μοντέλο του «υπαρκτού σοσιαλισμού», καλά θα κάνει να κόψει τις μαλακίες και να μελετήσουν εκεί στον Περισσό καλά τον Μαρξ και μετά ίσως παράγουν καμιά καλύτερη τακτική από αυτήν που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και να ξεχάσουν τον Στάλιν ή μήπως μας περνούν για μουζίκους; Την πληροφορούμε ότι δεν είμαστε.

Επίσης πριν τα τσανάκια της απαιτήσουν εδώ και τώρα από μένα τον βαριά Έλληνα φορολογούμενο χρήματα, να φροντίσουν οι ίδιοι να μην τα παίρνουν "μαύρα" διότι έτσι και οι ίδιοι θα έχουν το δικαίωμα να απαιτούν και τα αφεντικά τους δεν θα βοηθούν να φοροδιαφεύγουν.

Αλλά καλό θα ήταν πριν ξεκινήσουν την επαναστατική τους γυμναστική, μήπως θα πρέπει πρώτα να απαιτήσουν να πληρώσει ο Περισσός τους δικούς του εργαζόμενους σύμφωνα με αυτά που ζητάει να πληρώνουν οι άλλοι;

Πάντως επειδή η Παπαρήγα προφανώς ξεχνάει τα ντολμαδάκια της Μαρίκας που τα γεύτηκαν ο Χαρίλαος με τον Κύρκο και ο ελληνικός λαός τη λαίλαπα του Μητσοτάκη, εμείς όμως δεν τα ξεχνάμε. Προφανώς δεν τα ξεχνάει και ο Ανδρουλάκης με την Δαμανάκη, και απορώ που δεν μιλάνε.

1 σχόλιο:

εργδημεργ είπε...

Ρε μανία με τον Στάλιν!!!

Απ' αυτο και μόνον καταλαβαίνει κανεις ότι το ΚΚΕ παλιμπαιδίζει.

Ο Στάλιν δεν κρίνεται "ως άνθρωπος", ως "καλος" ή "κακος", διότι στην πολιτικη δεν κάνεις ψυχόδραμα, ώστε να σ'ενδιαφέρουν τα σώψυχα του καθενος. Ο Στάλιν κρίνεται ως ηγέτης χρήσιμος για τον λαο του, ή μη.

Αλλα σε ποιανου το κεφάλι να τα βάλεις αυτα...