20 Οκτωβρίου 2009

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

Η φάρσα του Λάλα και τα οικολογικά νούμερα που είδαν το τυρί αλλά δεν είδαν την φάκα!

3 σχόλια:

Αναμοχλευτης είπε...

Δεν καταλαβαίνω τα συμπεράσματά σου περί τυριού και φάκας, ούτε και μου φάνηκε ο συνομιλητής του Λάλα για νούμερο. Απ' όσο άκουσα η απάντησή του ήταν αρνητική και μάλιστα χωρίς περιστροφές.

Μήπως υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες καλά; Άμα θέλεις ρώτα με, μη ντρέπεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ε τι δε καταλαβες που ξεκινησαν τα σχολια και σημερα για τα οικολογικα και αν ηταν ( λεμε τωρα ) να παρουν θεση ηταν με το κατευθειαν στο οχι .

στο λαο μονο μια απορια μενει να απαντηθει
ποσα γιδια εχει πη***ξει ο Χρυσογελως!

Koupakia είπε...

Σύντροφε προφανώς δεν άκουσες όλη την συνομιλία από ραδιοφώνου.

1. Τους είπε λοιπόν ο Μπογδάνος ότι αυτή η συνομιλία είναι εμπιστευτική και να περιμένουν δεύτερο τηλεφώνημα, πρακτική που κάνουν πάντα οιφαρσέρ για ανα ενημερώνουν ότι είναι φάρσα.
2. Αλλά οι οικολογούντες οικολόγοι βγήκαν αμέσως να ανακοινώσουν ότι τους έγινε πρόταση από το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει ο Χρυσόγελος Υφυπουργείο και φυσικά αυτοία ρνήθηκαν πανηγυρικά.

Όπως καταλαβαίνεις Σύντροφε, προσωπικώς ουδόλως με ενδιαφέρει, αν δεχόνταν ή αν δεχόνταν το υφυπουργείο που τους προσέφερε ο Λάλας/Μπογδάνος. Με απλά λόγια στα παπάρια μου. Και ούτε μου πέφτει ο λόγος για την τακτική και τη στρατηγική των πρασινοοικολόγων.

Όμως σπό το γεγονός ότι έφαγαν μια φάρσα, βγαίνουν για μένα κάποια συμπεράσματα, για αυτό άλλωστε γράφω αυτά που γράφω. Επίσης δικό μου δικαίωμα.

Το τυρί λοιπόν ήταν η ευκαιρία που τους δόθηκε να συνεργαστούν με τους πασόκους σε υπουργικό επίπεδο ΚΑΙ να το αρνηθούν, θεωρώντας την άρνηση ως πολιτική τους παρακαταθήκη.
Η φάκα ήταν ο Μπογδάνος με τον Λάλα.