13 Οκτωβρίου 2009

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

Θέλω να ασχοληθώ με κανένα κοινωνικό θέμα αλλά δεν με αφήνουν οι δηλώσεις των πολιτικών.

Δηλώνει λοιπόν η Παπαρήγα σχετικά με την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ:

"...Δείχνει η μακρόχρονη πολιτική των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων, η πλήρης ταύτιση του ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας και οι επιδράσεις από τη νίκη της αντεπανάστασης, που είναι ακόμα στη συνείδηση των λαϊκών μαζών, έχουν φέρει μια αρνητική μετάκληση συνειδήσεων"...

Δηλαδή μας λέει η Αλέκα μας ότι σε μια σοβαρή οικονομική κρίση, όπως αυτή που διανύουμε, για την υποχώρηση του εκλογικού σώματος του ΚΚΕ ευθύνονται οι ίδιοι οι ψηφοφόροι, οι οποίοι επηρεασμένοι από την πτώση του λεγόμενου υπαρκτού σοσιαλισμού αλλά και από τις τσιριμόνιες του καπιταλιστικού συστήματος, οι οποίες "μπερδεύουν" τους εργαζόμενους και ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και όχι ΚΚΕ.

Δηλαδή φταίνε όλοι οι άλλοι αλλά ποτέ η ηγεσία του ΚΚΕ με την πολιτική της απομόνωσης που εφαρμόζει και δεν θέλω να αναφερθώ στην ιδεολογική θολούρα που τους δέρνει!

Υ.Γ. Όλως τυχαίως συναντήθηκαν στον Φλας ο Λάλας με τον Χρυσόγελο. Και έκαναν μια ψιλοσυζήτηση για τη φάρσα. Τι διαπίστωσα. Ότι σωστά τους αποκαλώ πολιτικά παπάρηδες. Διότι και την ψιλοείπε στο Λάλα για την φάρσα και συνεχίζει να λέει ψέμματα ότι το ΠΑΣΟΚ τους έκανε πρόταση μέσω της κ. Βασιλάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: