25 Οκτωβρίου 2009

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!

Πρόεδρος της Κοινότητας λοιπόν "ο για πλάκα" και ως συνήθως συνέβαινε με τους προέδρους των κοινοτήτων, κουμάντο έκανε ο γραμματέας και συνήθως όλα πήγαιναν ρολόι. Μια φορά όμως ήρθε ένα χαρτί από την Νομαρχία και ζητούσε την καταγραφή των ΧΟΙΡΩΝ. Του διαβάζει ο γραμματέας το έγγραφο και "ο για πλάκα" του απαντάει:
"Γράφε γραμματέα τους ΧΗΡΟΥΣ": Πρώτος εγώ και εν συνεχεία μνημόνευσε τους χήρους του χωριού.

Βεβαίως τίποτε δεν έπαθε το χωριό από την καταγραφή των ΧΗΡΩΝ αντί των ΧΟΙΡΩΝ απλά έσπαγαν πλάκα και περνούσαν όμορφα οι χωριανοί που είχαν εκλέξει το συγκεκριμένο άτομο για πρόεδρο αφού θέατρο στο χωριό δεν υπήρχε αλλά είχαν πρόεδρο για θέατρο.

Όμως πιστεύω ότι αν στις 4 Οκτώβρη, είχαμε επανεκλογή του Καραμανλή, όλη η Χώρα θα ζούσε καθημερινά μια κωμωδία θέλετε; φαρσοκωμωδία επιθυμείτε; ιλαροτραγωδία; γουστάρετε; απόλα θάχε ο μπαξές αλλά ατυχήσαμε.

Πάντως η απόλυτη επιτυχία ήταν να παραδίναμε την εξουσία στο ΚΚΕ. Πρωθυπουργίνα η Παπαρήγα και υπαρχηγός ο Μάκης. Τότε να δείτε πλάκες που θα κάναμε. Θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι. Αλλά δυστυχώς προτιμήσαμε την εναλλαγή από τη συνέχεια ή την αλλαγή.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία...ανέκδοτα:D
Με 'κανες να φαντάζομαι τον Κώστα να
δηλώνει "άει σιχτίρ, μαλάκες..." και την
Αλέκα να καταγγέλει τον ιμπεριαλισμό
για προβοκάτσια...

placer

Ανώνυμος είπε...

για να δουμε! ισως αποδειχθει πως δεν χασαμε το χιουμορ μας τελικα!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Το ωραίο το είχε πει ο Ανδρουλάκης.
Αν αύριο κέρδιζε το ΚΚΕ με 41% τις εκλογές θα έβγαινε η Παπαρήγα και θα φώναζε για συνομωσία των καπιταλιστικών δυνάμεων εναντίον του κόμματος! χα,χα,χα!
Καλησπέρα.